; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5ba257669c888de4008b456f

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă cu John Legend

18 September 2020

Chrissy Teigen a dezvăluit din greșeală sexul celui de-al treilea copil pe care urmează să îl aibă alături de artistul John Legend într-un video pe Instagram Stories.

Chrissy Teigen le mărturisea urmăritorilor complicațiile care au determinat-o să facă repaus, iar la un moment dat a spus „el' când a vorbit despre bebeluș. 

„Este atât de ciudat pentru că bebelușul este foarte sănătos. Și este mare. El este foarte mare. Oops', a spus Chrissy, dându-și seama că tocmai a dezvăluit că va avea un băiețel.

John Legend și Chrissy Teigen au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară în urmă cu o lună, prin intermediul lansării noii piese a artistului, Wild. În videoclip cei doi apar împreună, iar Chrissy își ține mâinile pe burtică la un moment dat. Și Chrissy a publicat după un video pe Twitter în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

John Legend și Chrissy Teigen mai au doi copii, pe Luna, în vârstă de 4 ani, și pe Miles, de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2013 s-au căsătorit în Italia.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare