; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Pratt

Chris Pratt va relua rolul lui Star-Lord în „Thor: Love and Thunder”

16 November 2020

Chris Pratt (41 de ani) va juca, din nou, rolul lui Star-Lord, pe care l-a avut în franciza „Gardienii Galaxiei', în noua producție Marvel „Thor: Love and Thunder', a cărei lansare este programată pentru februarie 2022, informează dailymail.co.uk. 

Prezența lui Chris Pratt în noua aventură a lui Thor nu i-a surprins pe fani. Actorul a jucat rolul lui Peter Quill / Star-Lord și în „Răzbunătorii: Războiul infinitului' (2018) și a fost foarte apreciat. Reluarea personajului este o veste cu atât mai bună, cu cât „Gardienii Galaxiei 3' s-a amânat din cauza unor suprapuneri în programul de lucru al regizorului James Gunn. 

Filmul „Thor: Love and Thunder' este continuarea succesului din 2017 „Thor: Ragnarok' și va fi regizat de Taika Waititi, recompensat cu un Oscar pentru scenariu pentru „Jojo Rabbit' (2019), pe care l-a și regizat. După apariția din „Thor: The Dark World' (2013), care a avut un succes mai modest, Natalie Portman va reveni în acest „Thor: Love and Thunder', preluând, de această dată, chiar mantia lui Thor, și devenind, astfel, prima actriță din istorie care joacă acest rol. O altă surpriză de pe genericul filmului va fi Christian Bale, care va avea, se pare, rolul noului antagonist. 

În istoria producțiilor Marvel s-a mai întâmplat, de altfel, ca personajele să migreze de la o poveste la alta, ca de exemplu Benedict Cumberbatch în rolul lui Doctor Stephen Strange. Acesta l-a jucat pe talentatul neurochirurg devenit super-erou în „Doctor Strange' (2016), apoi în „Thor: Ragnarok' (2017), în „Răzbunătorii: Războiul infinitului' (2018) și „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului' (2019). Actorul va relua rolul în următorul film (deocamdată fără titlu) din seria „Spider-Man', programat pentru lansare în 2021, pentru ca apoi să-l vedem în „Doctor Strange in the Multiverse of Madness', a cărui premieră este anunțată tot pentru 2022. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare