; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris pratt katherine schwarzenegger promo

Chris Pratt s-a logodit cu Katherine Schwarzenegger

14 January 2019

Actorul Chris Pratt (39 de ani) şi-a anunţat pe Instagram logodna cu iubita sa, Katherine Schwarzenegger (29 de ani, fiica actorului Arnold Schwarzenegger), după câteva luni de relaţie:

 

„Drăguţa mea, Katherine, sunt atât de fericit că ai zis „da'. Sunt foarte încântat că mă căsătoresc cu tine şi mândru de viaţa pe care o vom avea împreună', a scris actorul pe rețelele de socializare. 

Cei doi formează un cuplu din vara lui 2018, iar nu de mult s-au mutat împreună în Los Angeles. La început de an, ei au petrecut o vacanţă în Mexic alături de fiul lui Pratt, Jack, în vârstă de şase ani, rezultat în urma mariajului cu Anna Faris, de care s-a despărţit în august 2017.

Pe Chris Pratt (starul seriei „Gardienii galaxiei') îl veţi vedea pe marile ecrane în luna aprilie a acestui an în „Răzbunătorii: Sfȃrşitul jocului' („Avengers: Endgame'). De asemenea, el a împrumutat vocea personajului Emmet în animaţia „The Lego Movie 2: The Second Part', care va intra în cinematografele de la noi pe 15 februarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare