; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris pratt

Chris Pratt are o relație cu fiica unui cunoscut actor de la Hollywood! Află aici despre cine este vorba!

20 June 2018

În urmă cu aproximativ un an, actorii Chris Pratt (38 de ani) și Anna Faris anunțau că divorțează după opt ani de căsnicie. De atunci și până acum potrivit tabloidelor de peste ocean se pare că fosta soție a actorului  a reușit să treacă peste divorț și să își refacă viața, iar Chris nu a stat nici el cu mâinile în sân.

 

Presa americană speculează că actorul se întâlnește cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger în vârstă de 28 de ani. Chris a luat-o pe Katherine de acasă și ulterior cei doi au fost surprinși de paparazzi la un picnic la sfârșitul săptămânii trecute. Se pare că cei doi au fost extrem de apropiați pe parcursul zilei, au glumit și s-au simțit foarte bine împreună.

Chris Pratt se află în plină promovare a filmului  Jurassic World: Fallen Kingdom, în cadrul căruia are unul din rolurile principale.„Jurassic World: Un regat în ruină' poate fi văzut și în cinematografele din România, începând din 8 iunie.

Chris Pratt și Anna Faris au anunțat în luna august a anului trecut că divorțează. Cei doi au un băiețel în vârstă de 5 ani împreună și, potrivit anunțului scris cu mare grijă, pe care l-au făcut cu privire la divorț, se pare că au decis să aibă custodie comună asupra micuțului.

 

Katherine Schwarzenegger (stânga), alături de tatăl ei, Arnold Schwarzenegger și sora ei, Christina Schwarzenegger

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare