; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris pine

Chris Pine va juca într-o nouă adaptare după „Dungeons and Dragons”

17 December 2020

Chris Pine (40 de ani) este în negocieri pentru un rol în viitoarea adaptare live-action a jocului video „Dungeons and Dragons', informează dailymail.co.uk. 

 

Eforturile pentru realizarea unei noi adaptări live-action după „Dungeons and Dragons' datează de cinci ani. Acum, Chris Pine este pe punctul de a semna contractul pentru un rol în filmul care va aduce pe ecrane acțiunea popularului joc video lansat de Wizard of the Coast, o filială a gigantului producător de jucării Hasbro. Filmul va fi coprodus de studiourile Paramount, împreună cu Hasbro și cu compania multinațională eOne. 

 

Dacă Pine va semna contractul, va fi prima vedetă dintr-o distribuție care se așteaptă să fie împânzită de nume sonore. Tot Chris Pine a fost cel care a ajutat relansarea seriei de filme „Star Trek' de către Paramount, în care a jucat rolul căpitanului James T. Kirk, de la „Star Trek: Un nou început' (2009) și până la „Star Trek: Dincolo de infinit' (2016). Cunoscut fanilor din toată lumea pentru rolul pilotului Steve Trevor, iubitul eroinei interpretate de Gal Gadot în „Femeia fantastică' (2017), el și-a reluat rolul în noul „Wonder Woman 1984' (2020), care va fi lansat în cinematografele americane în ziua de Crăciun. 

 

Noua adaptare după „Dungeons and Dragons' îi va avea ca regizori și scenariști pe Jonathan Goldstein și John Francis Dale, care vor porni de la o idee de Michael Gilion. Cei doi sunt cunoscuți pentru comediile „Vacanță cu peripeții' (2015) și „Jocul de-a detectivii' (2018). 

Prima adaptare pentru ecran a îndrăgitului joc video, intitulată „Răzbunarea dragonilor' (2000), i-a avut în rolurile principale pe Justin Whalin, Thora Birch, Marlon Wayans, Jeremy Irons și Bruce Payne și a fost un eșec de public și de critică, nerecuperându-și nici măcar bugetul de 45 de milioane de dolari. Cu toate acestea, au mai fost realizate două continuări: producția pentru televiziune „Dungeons and Dragons: Wrath of the Dragon God' (2005), primită cu entuziasm moderat, în care a mai jucat doar Bruce Payne din vechea distribuție, și filmul „Dungeons & Dragons 3: The Book of Vile Darkness', lansată direct pe DVD. 

Actualul proiect de a aduce jocul pe ecrane datează din 2015, când urma să fie lansat de studiourile Warner Bros. Filmul urma să fie regizat de Rob Letterman, iar rolul principal trebuia să-i revină lui Ansel Elgort. După o confruntare la tribunal între Sweetpea Entertainment și Hasbro, proiectul a ajuns însă, în 2017, conform Variety, la studiourile Paramount. În același an, Joe Manganiello a anunțat că negociază drepturile pentru film, care îl va avea ca scenarist pe John Cassel, dar și de această dată proiectul a căzut. În fine, în 2019, Chris McKay, care a debutat în regie cu „The Lego Batman Movie' (2017), a fost angajat să regizeze filmul, pentru ca anul trecut să fie înlocuit de actualii regizori, Jonathan Goldstein și de John Francis Dale. 

Filmările la noul „Dungeons and Dragons' vor începe, cel mai probabil, în primele luni ale anului 2021, la Belfast. Filmul va fi distribuit de eOne în Marea Britanie și Canada și de Paramount în restul țărilor de pe glob. Premiera, stabilită inițial pentru noiembrie 2021, a fost amânată pentru 27 mai 2022.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare