; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Noth   Totul despre sex

Mr Big s-a răzgândit! Chris Noth va juca în continuarea „Totul despre sex”

27 May 2021

Filmările la noua continuare „Totul despre sex'/„Sex and the City' încep vara  aceasta la New York. După ce Chris Noth, cel care îi dă viață lui Mr. Big, a anunțat la începutul anului că nu va juca în noua producție, iată că au loc noi schimbări. 

 

HBO Max a confirmat miercuri că actorul Chris Noth își va relua rolul în noua continuare „Sex and the City'. 

„Sunt încântat să lucrez din nou cu Chris la„ And Just Like That … '', a declarat într-un comunicat producătorul executiv Michael Patrick King. „Cum am putea face vreodată un nou capitol din povestea„ Totul despre sex' fără domnul nostru Big?'

Noth, în vârstă de 66 de ani, a jucat  rolul lui Mr Big in 1998 până în 2004. A apărut și în cele două filme în 2008 și 2010.

Povestea continuarii „Totul despre sex' 

„Just Like That’ le prezintă pe cele trei prietene – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) – la vârsta de 50 de ani, jonglând cu noi obstacole ale vieții. Cele trei nu vor rămâne însă blocate în trecut. „Aceste personaje nu își retrăiesc vârsta de 30 de ani’, a declarat Casey Bloys, directorul de conținut al HBO Max, pentru TVLine.

Seria va include în poveste și pandemia de COVID-19. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Vanity Fair că pandemia „va face, evident, parte din poveste, pentru că acesta este în orașul în care trăiesc aceste personaje (New York, grav lovit de pandemie)’. Parker, care a subliniat că Miranda și Charlotte sunt acum părinți de adolescenți, a lăsat să se înțeleagă cum arată viața lui Carrie, spunând, în același interviu: „Cât despre Carrie, care nu are familie dincolo de prietenii ei, unde este ea profesional?’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare