Homepage  / Vedete străine

Chris Noth recunoaște că și-a înșelat soția. Ce spune acum despre acuzațiile de abuz sexual

Chris Noth recunoaște că și-a înșelat soția. Ce spune acum despre acuzațiile de abuz sexual
7

de Roxana Mirea,

Chris Noth a acordat primul său interviu cu privire la acuzațiile de abuz sexual formulate împotriva sa în 2021. Actorul, care a fost dat afară din serialul „And Just Like That...” după acele acuzații grave, a recunoscut că și-a înșelat soția.  

Chris Noth recunoaște că și-a înșelat soția 

Actorul a vorbit cu USA Today în cadrul noului său rol de purtător de cuvânt al Samuelsohn, „o companie de costume personalizate care lansează o campanie de sensibilizare cu privire la sănătatea mintală a bărbaților”. 

Noth a spus că este vinovat doar de faptul că i-a fost infidel soției sale

„Mi-am înșelat soția și este devastator pentru ea și nu este o imagine foarte frumoasă”, a spus el în timpul interviului. „Ceea ce nu este o crimă”. 

Într-un articol din 2021 publicat de The Hollywood Reporter, două femei, care au folosit pseudonime pentru a-și proteja identitatea, l-au acuzat pe Noth că le-a agresat sexual. 

Presupusele incidente au avut loc în 2004 în Los Angeles și, respectiv, în 2015 în New York. Femeile au declarat că Noth, care își reluase rolul lui Mr. Big în serialul HBO Max „Și uite așa…”, le-a motivat să se prezinte. 

„Acuzațiile la adresa mea formulate de persoane pe care le-am cunoscut cu ani, chiar zeci de ani în urmă, sunt categoric false. Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile – nu înseamnă întotdeauna nu – aceasta este o linie pe care nu am depășit-o. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu pui la îndoială momentul în care aceste povești au ieșit la iveală. Nu știu cu siguranță de ce ies la suprafață acum, dar știu un lucru: Nu le-am agresat pe aceste femei”, a spus Noth într-o declarație pentru CNN la vremea respectivă. 

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Chris Noth Accused of Sexual Assault by Two WomenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chris Noth neagă acuzațiile de abuz sexual

În noul său interviu, Noth a vorbit despre adulterul său, spunând publicației: „Îți dai aceleași scuze pe care le dau mulți bărbați; este doar un mic dans secundar și este distractiv.” 

„Nu faci rău nimănui. Nimeni nu va afla despre asta, știi, iar sexul este doar plăcut”, a spus el. „Și, dintr-o dată, o mulțime de oameni vor să facă sex cu tine. E ca și cum îți spui: „Ei bine, nu voi mai avea această șansă din nou.”” 

Noth nu a fost acuzat penal, dar a fost concediat din serialul CBS „The Equalizer” și a fost exclus de la participarea ulterioară în „And Just Like That…”. Vedetele serialului, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au publicat o declarație de susținere a presupuselor victime. 

Potrivit USA Today, Noth, care a fost eliminat și dintr-o reclamă Peloton în care a jucat, a pierdut un contract de 12 milioane de dolari cu compania sa de tequila. „Nu pot spune nimic care să schimbe părerea cuiva atunci când ai parte de un astfel de val”, spune acum actorul în vârstă de 68 de ani. „Sună defensiv. Nu este așa. Nu există un tribunal penal. Nu există un proces penal”, a spus el. „Nu am nimic pentru care să mă ridic la bară și să-mi spun povestea, să aduc martori.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton