; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dua Lipa Coldplay l

Chris Martin și Dua Lipa, noul cuplu din showbiz?

01 July 2019

Reporterii de la The Sun susțin că Chris Martin și Dua Lipa au fost văzuți flirtând unul cu celălalt la Glastonbury Music Festival, mai mult chiar, s-au și sărutat.

 

Chris Martin, în vârstă de 42 de ani, s-a despărțit recent de actrița Dakota Johnson și se pare că a trecut destul de repede peste despărțire, asta dacă luăm în considerare știrea potrivit căreia a flirtat o noapte întreagă cu Dua Lipa și chiar s-au sărutat.

„Nu a plecat de lângă ea toată noaptea', a declarat o sursă pentru The Sun. „Ea părea foarte fericită în compania lui și chiar l-a prezentat prietenilor cu care era la festival. Au stat cu toții foarte mult de vorbă și atunci când Chris Martin și Dua Lipa au rămas singuri a fost foarte evident că flirtau'.

 

„Chimia dintre ei era evidentă și atunci când au ajuns la barul Guerilla din zona Shangri-La, el a profitat de moment și s-au sărutat', a mai declarat sursa. „Chris o place mult pe Dua, însă amândoi sunt acum singuri de foarte puțin timp și nu se știe unde va duce acest flirt'.

Nu este prima dată când Chris Martin și Dua Lipa au fost văzuți sărutându-se, acest lucru s-a mai întâmplat și în 2017. La fel ca și Martin, Dua Lipa s-a despărțit recent de partenerul ei, Isaac Carew.

 

Echipa solistului de la Coldplay a ținut însă să lămurească aceste zvonuri, precizând oficial pentru Mirror Online că Chris Martin și Dua Lipa sunt „doar foarte buni prieteni'. „Contrar tuturor știrilor din presa de zilele acestea, am vrea să confirmăm că Chris și Dua nu s-au sărutat la Glastonbury și sunt doar foarte buni prieteni. Erau amândoi în aceeași zonă a festivalului cu un grup mare de prieteni'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare