Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dakota johnson chris martin

Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

5 April 2019

Potrivit mai multor surse, Dakota Johnson și Chris Martin s-ar putea logodi mai repede decât ne-am fi așteptat. Chris și Dakota sunt împreună de un an, cei doi având o relație destul de serioasă. 

 

„Familiile lor se întâlnesc des, s-au obișnuit unii cu ceilalți. Dakota are o relație extraordinară cu cei doi copii ai lui Chris, din căsnicia cu Gwyneth Paltrow', a precizat o sursă apropiată celor doi.

 Mai mult de atât, se pare că solistul formației Coldplay are deja aprobarea părinților Dakotei, Don Johnson și Melanie Griffith. Sursa a continuat prin a spune că:

 „Chris îi iubește părinții, îi invită mereu la plajă sau la petreceri. Cu toții se înțeleg foarte bine.'

 

O cerere în căsătorie pare următorul pas evident în relație, având în vedere că cei doi locuiesc împreună. „Se bucură împreună de o viață intimă în Malibu, unde nimeni nu îi deranjează și se pot simți liberi. În ultima vreme ea a fost la filmări, dar zboară aproape în fiecare weekend să-l vadă pe Chris', a adăugat sursa.

Chris nu este singurul care o adoră pe Dakota. Cei doi copii ai artistului, Apple Martin, în vârstă de 14 ani, și Moses Martin, în vârstă de 12 ani, dar și fosta lui soție, Gwyneth, o îndrăgesc pe actriță și se bucură de timpul petrecut împreună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare