; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Martin și Dakota Johnson se vor logodi în curând

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

17 June 2019
Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit, susțin mai multe surse apropiate celor doi. Potrivit publicației The Sun, solistul trupei Coldplay, în vârstă de 42 de ani, le-a mărturisit prietenilor apropiați că relația s-a terminat luna trecută. 
 
„Au existat discuții despre logodnă, însă acum el spune că s-au despărțit, ceea ce a fost o imensă surpriză pentru toată lumea', a declarat sursa.

Primele informații despre faptul că Dakota Johnson, starul din seria Fifty Shades of Grey, și Chris Martin formează un cuplu au apărut în luna ianuarie a anului trecut când au fost surprinși împreună la un show de modă. Deși au fost mereu rezervați cu privire la relația lor, ei au fost fotografiați împreună în numeroase ocazii.

 

Mai mult chiar, cei doi au fost surprinși cu tatuaje identice, mai precis, simbolul infinitului cu un twist special, pe brațe.

La scurt timp după, Johnson a vorbit despre relația lor, spunând doar că „Sunt foarte fericită'. Ei au sărbătorit Crăciunul și Revelionul în Insulele Maldive alături de fosta soție a lui Martin, actrița Gwyneth Paltrow, și actualul ei soț, Brad Falchuk.

 

Reprezentanții celor doi nu au comentat până acum această știre.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare