; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth vrea să ia o pauză de la actorie

01 February 2018

Rolul din pelicula „Thor' i-a adus succesul lui Chris Hemsworth, iar actorul a fost distribuit ulterior și în alte filme renumite. Timpul petrecut alături de familie a început însă să fie din ce în ce mai puțin, fapt care l-a determinat pe tânărul de 34 de ani să ia o decizie care îi va supăra de fanii săi.

Hemsworth va pune pe pauză cariera sa de la Hollywood în următoarea perioadă, actorul hotărându-se recent să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

„Vreau să pot să-mi duc copiii la şcoală. Aş putea să mă retrag pentru şase luni, chiar un an. Sau poate că este vremea să-mi număr banii şi să fac surf tot restul vieţii', a declarat Chris într-un interviu acordat publicaţiei „The New York Times'.

Hemsworth a dezvăluit cât de greu i-a fost să nu-şi vadă cei trei copii săptămâni întregi, din cauza proiectelor care-l ţineau departe de căminul din Byron Bay, Australia.

„Când dădeam să ies pe uşă, ei începeau să plângă. «Nu pleca!», strigau. Pur şi simplu nu puteam suporta, aşa că le spuneam «O să vă aduc câte un cadou». Iar ei ziceau «Oh, OK!». Li se schimba dispoziţia. Aşa că, de la o vreme, nu mai aud la întoarcere «Hei, tată!», ci «Ce mi-ai adus?», a completat actorul.

Chris Hemsworth este căsătorit cu actriţa Elsa Pataky din anul 2010 și au împreună trei copii – o fată și doi băieți gemeni. Aceștia locuiesc în prezent în Australia, țara de origine a actorului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare