Homepage  / Vedete străine

Chris Hemsworth, victima unei farse. Prietenii l-au surprins fix când ieșea din baie, doar în prosop. Clipul a devenit viral

Chris Hemsworth, victima unei farse. Prietenii l-au surprins fix când ieșea din baie, doar în prosop. Clipul a devenit viral
9

de Roxana Mirea,

Chris Hemsworth, în vârstă 40 de ani, a publicat un video, s-a viralizat rapid pe Internet. Actorul a fost victima unei farse organizate de prietenii lui, care l-au filmat fix când ieșea din baie. Cert este că fanele lui Chris Hemsworth au apreciat imaginile cu el, în care și-a etalat corpul plin de mușchi. 

Chris Hemsworth, victima unei farse

Chris Hemsworth, în vârstă 40 de ani, a făcut furori cu unul dintre cele mai recente clipuri video pe care l-a publicat pe contul lui de Instagram. Starul din Thor a picat victima unei farse făcute de prietenii lui, care l-au filmat când ieșea de duș. 

Chris Hemsworth ieșea cântând de la duș, având pe el doar un prosop de baie. Unul dintre prieteni s-a ascuns după ușă și a încercat să-l sperie, în timp ce un alt amic filma de zor, potrivit protv.ro. 

Cine are nevoie de dușmani când ai prieteni ca aceștia…”, a scris australianul în dreptul filmulețului. 

Fanii, dar mai ales fanele, au savurat fiecare secundă din clipul video și nu au putut să nu remarce fizicul de invidiat al actorului.  

Adevăratul dușman aici este prosopul…”, „De ce durează clipul ăsta două ore?”, „Mai este cineva care spera ca acel prosop să cadă?”, „Mi-aș fi dorit să fiu prosop”, „Ce trist…prosopul n-a căzut!”, „Eu urmărind clipul pentru a mia oară”, „Soțul mă întreabă la ce mă uit pe repeat”, „Zeul tunetelor tocmai a fost speriat de un om”, „Ne-ai făcut să suspinăm”, „Și-a prins prosopul ca un profesionist”, „Urăsc acel prosop”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii actorului.  

Chris Hemsworth, schimbări majore după ce a aflat că riscă să sufere de Alzheimer. Cum arată viața lui acumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Chris Hemsworth, mai preocupat de sănătatea mintală 

Actorul din „Thor”, în vârstă de 40 de ani, a descoperit că prezintă un risc ridicat de îmbolnăvire în timp ce filma documentarul „Limitless”, produs de National Geographic și Disney+, la sfârșitul anului trecut. 

De atunci, el și-a schimbat rutina zilnică în încercarea de a aduce „mai multă singurătate” în viața sa. „Întotdeauna am fost destul de consecvent cu antrenamentele mele fizice, dar în ultima vreme am simțit cu adevărat importanța de a-ți găsi timp pentru tine însuți fără nicio voce sau stimulare exterioară și de a-ți face timp pentru liniște”, a declarat actorul australian pentru Men’s Health. 

Admițând că exercițiile fizice au făcut întotdeauna parte din rutina sa, Chris Hemsworth a spus că în prezent se concentrează mai mult pe bunăstarea psihicului său. De asemenea, Hemsworth acordă prioritate somnului și face în mod regulat băi cu gheață pentru a-și menține starea de bine. 

Greutatea mea fluctuează foarte mult din cauza diverselor rolurinși, de asemenea, a propriilor mele interese în ceea ce privește provocarea corpului meu în diferite moduri”, a împărtășit el. „Ridic greutăți mai puțin decât înainte și încorporez mai multe antrenamente cardio și de rezistență, pe care le prefer mult mai mult decât sesiunile grele de tip body building.” 

Deoarece ADN-ul actorului are două copii ale genei APOE4, el are „de opt până la zece ori mai multe șanse” de a lupta cu această boală progresivă, care se caracterizează prin deteriorare mentală. Hemsworth are o copie a genei de la ambii părinți. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton