Homepage  / Vedete româneşti

Deciziile radicale luate de Chris Hemsworth, după ce a aflat că riscă să sufere de Alzheimer. Cum arată viața lui acum

Deciziile radicale luate de Chris Hemsworth, după ce a aflat că riscă să sufere de Alzheimer. Cum arată viața lui acum
6

de Roxana Mirea,

Chris Hemsworth a făcut câteva ajustări majore la stilul său de viață după ce a aflat că prezintă un risc major de a suferi de boala Alzheimer. Actorul din „Thor” a dezvăluit cum arată acum viața lui și ce schimbări a făcut.  

Chris Hemsworth, mai preocupat de sănătatea mintală 

Actorul din „Thor”, în vârstă de 40 de ani, a descoperit că prezintă un risc ridicat de îmbolnăvire în timp ce filma documentarul „Limitless”, produs de National Geographic și Disney+, la sfârșitul anului trecut. 

De atunci, el și-a schimbat rutina zilnică în încercarea de a aduce „mai multă singurătate” în viața sa. „Întotdeauna am fost destul de consecvent cu antrenamentele mele fizice, dar în ultima vreme am simțit cu adevărat importanța de a-ți găsi timp pentru tine însuți fără nicio voce sau stimulare exterioară și de a-ți face timp pentru liniște”, a declarat actorul australian pentru Men’s Health. 

Admițând că exercițiile fizice au făcut întotdeauna parte din rutina sa, Chris Hemsworth a spus că în prezent se concentrează mai mult pe bunăstarea psihicului său. De asemenea, Hemsworth acordă prioritate somnului și face în mod regulat băi cu gheață pentru a-și menține starea de bine. 

Greutatea mea fluctuează foarte mult din cauza diverselor rolurinși, de asemenea, a propriilor mele interese în ceea ce privește provocarea corpului meu în diferite moduri”, a împărtășit el. „Ridic greutăți mai puțin decât înainte și încorporez mai multe antrenamente cardio și de rezistență, pe care le prefer mult mai mult decât sesiunile grele de tip body building.” 

Deoarece ADN-ul actorului are două copii ale genei APOE4, el are „de opt până la zece ori mai multe șanse” de a lupta cu această boală progresivă, care se caracterizează prin deteriorare mentală. Hemsworth are o copie a genei de la ambii părinți. 

Chris Hemsworth, schimbări majore după ce a aflat că riscă să sufere de Alzheimer. Cum arată viața lui acumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Chris Hemsworth nu renunță definitiv la actorie 

Chris Hemsworth a mărturisit că o lasă mai moale cu cariera de actor, dar nu se retrage definitiv.  

Celor mai mulți dintre noi ne place să evităm să vorbim despre moarte”, a declarat el la începutul acestui an. „Apoi, să ni se spună dintr-o dată că niște indicatori importanți indică de fapt că acesta este traseul, iar realitatea se adâncește. Propria ta mortalitate.” 

Hemsworth a declarat că avertismentul privind Alzheimer „a declanșat ceva în mine care m-a făcut să vreau să iau o pauză„, potrivit Page Six.

Am terminat lucrurile pentru care semnasem un contract”, a spus el, adăugând că plănuiește „să se întoarcă acasă și… să aibă o bună bucată de timp liber”. „Să fiu cu copiii, să fiu cu soția mea”, a spus actorul. 

Chris Hemsworth are trei copii – India, în vârstă de 11 ani, și gemenii Tristan și Sasha, în vârstă de 9 ani – cu soția lui, Elsa Pataky.  

Actorul australian Chris Hemsworth și soția sa, actrița spaniolă Elsa Pataky

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton