Homepage  / Cinema

Chris Hemsworth revine în„Extraction 3”. Actorul a oferit fanilor detalii din culisele seriei. Poveste, distribuție

Chris Hemsworth revine în„Extraction 3”. Actorul a oferit fanilor detalii din culisele seriei. Poveste, distribuție
12

de Andreea Hentea,

După ce știrea că seria de filme „Operațiunea de recuperare”, lansată de Netflix în 2020, cu Chris Hemsworth în rolul principal, va avea și o a treia parte, fanii au avut nenumărate întrebări cu privire la cel mai nou film din serie. Chris Hemsworth a dezvăluit, recent, cam la ce ne putem aștepta.

Chris Hemsworth, detalii despre seria „Extraction 3”

Imediat cum s-a aflat că va exista și o a treia parte a seriei de succes „Operațiunea de recuperare” / „Extraction”, în rândul fanilor s-au iscat o mulțime de zvonuri și de întrebări, a scris site-ul screenrant.com.

Fanii producțiilor de acțiune de acest tip și fanii lui Chris Hemsworth au fost foarte interesați de noutățile legate de film încă de când Scott Stuber, fostul președinte al diviziei de film de la Netflix, anunțase că al treilea film din serie va conține aceleași „teme emoționale complexe” care s-au văzut și în al doilea, iar regizorul, scenaristul și producătorul Joe Russo îi confirmase, ceva mai târziu, spusele.

Chris Hemsworth, schimbări majore după ce a aflat că riscă să sufere de Alzheimer. Cum arată viața lui acumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12


Actualizarea oferită recent de Chris Hemsworth, vedeta seriei, care îl interpretează pe mercenarul Taylor Rake pentru a treia oară, face filmul mai interesant din mai multe motive, apreciază site-ul menționat. După sfârșitul tensionat al filmului „Operațiunea de recuperare 2” / „Extraction 2”, lansat de Netflix în 2023, mulți se așteptau ca al treilea film să continue povestea. După ce aparenta moarte a lui Rake în primul film a creat un suspans teribil, al doilea film a atras atenția inclusiv prin introducerea unui personaj nou, Alcott, jucat de Idris Elba, despre care li s-a sugerat fanilor că va determina o extindere a universului poveștii în „Extraction 3”.

În ciuda popularității filmului „Operațiunea de recuperare 2”, producția celui de-al treilea film a fost oarecum blocată. Deși realizarea filmului „Extraction 3” a fost confirmată de Netflix încă din 2023 (la foarte scurt timp după lansarea celui de-al doilea film), acesta nu a intrat încă în producție, ceea ce a ridicat numeroase întrebări cu privire la parcursul său. Conștient de toate întrebările și nedumeririle fanilor, Chris Hemsworth a atenuat grijile și a stârnit din nou entuziasmul fanilor legat de „Extraction 3”, prin apariția sa la evenimentul San Diego Comic-Con 2024.

Ce spune Chris Hemsworth

Într-un interviu recent acordat collider.com chiar la San Diego Comic-Con 2024, Chris Hemsworth a vorbit despre motivul pentru care producția celei de-a treia părți a francizei durează atât de mult.

Potrivit actorului, motivul principal pentru care filmul se află încă în stadiul incipient de dezvoltare este „dorința echipei de a se asigura că există o poveste suficient de puternică, înainte de a merge mai departe. Acum suntem în mijlocul punerii cap la cap a ideilor și al scrierii scenariului și deocamdată încercăm să deslușim povestea. De fiecare dată, a existat o colaborare adevărată între mine, Sam (Hargrave, regizorul primelor două filme – n.r.), frații Russo (scenariștii și producătorii celor două filme – n.r.) și Netflix pentru a extinde acel univers și a contura curajul necesar personajului. Vrem doar să ne asigurăm că avem totul scris corect și că avem un scenariu suficient de bun pentru a le continua pe primele două, fiindcă sunt foarte mândru de ceea ce am făcut până acum și sper să o putem face din nou. Este incitant, în această fază de început, să punem totul împreună, e un proces amuzant”.

Ce ar putea aduce nou al treilea film

Finalul filmului „Operațiunea de recuperare 2” îi plasa pe Rake și pe Nik (Golshifteh Farahani) în închisoare, înainte de a se întâlni cu Alcott, noul și misteriosul personaj interpretat de Idris Elba. Personajul acestuia le oferea lui Rake și lui Nik o nouă misiune în schimbul libertății lor, după care genericul de final începea să curgă, înainte ca alte detalii să fost dezvăluite. Prin urmare, în „Extraction 3” e evident că Tyler Rake va avea de îndeplinit o nouă sarcină provocatoare.

Deși detaliile acestei noi misiuni nu au fost făcute publice, titlul filmului și abilitățile speciale ale lui Tyler Rake indică fără dubii că acesta va extrage o altă persoană foarte importantă dintr-o zonă periculoasă. Dacă primul film a avut loc pe străzile fierbinți din Dhaka, iar continuarea într-o destinație riscantă din Europa de Est, al treilea film îl va plasa pe Rake într-un decor cu totul nou, unde vor avea loc diverse lupte de stradă.

Încă nu este clar câți membri ai distribuției din „Operațiunea de recuperare 2” – printre care renumita actriță georgiană (și top-model) Tinatin Dalakishvili, care a jucat rolul lui Ketevan Radiani, Andro Japaridze, care l-a jucat pe Sandro Radiani și Olga Kurylenko, pe care am văzut-o în rolul Miei – vor reveni în al treilea film.

„Extraction 3” va cuprinde însă, garantat, ceea ce reprezintă deja o marcă a francizei – o secvență amplă de acțiune filmată dintr-o singură dublă, precum cea de 21 de minute din al doilea film, care exprimă esența poveștii respective. Una dintre provocările celui de-al treilea film va fi să depășească amploarea acestei scene.

La mai puțin de 24 de ore de la lansarea celui de-al doilea film pe Netflix, pe 16 iunie 2023, regizorul Sam Hargrave anunțase, în cadrul evenimentului Tudum, alături de Chris Hemsworth, că a fost confirmată și realizarea celui de-al treilea film. Ulterior, Hargrave declarase pentru decider.com că are deja idei pentru acest al treilea film. „Cei de la Netflix s-au declarat încântați să-l facă, iar lui Chris Hemsworth îi place să joace acest personaj”, a spus el atunci, adăugând: „Acum am o grămadă de idei care îmi vin în minte”.

Chris Hemsworth împărtășise atunci un sentiment similar cu Total Film, pentru care declarase: „Îmi place să interpretez personajul, îmi place lumea lui și, sincer, simt că al doilea film ne-a reușit mai bine decât primul, ceea ce este rar în lumea francizelor. Am fi fraieri să nu ne apucăm de încă unul”.

Cu toate acestea, Chris Hemsworth a explicat că până la lansarea filmului „Extraction 3” va mai dura ceva, a mai scris, de asemenea, collider.com.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton