; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth a apelat la o schimbare de look șocantă

21 March 2018

Actorul Chris Hemsworth a avut o barbă mare special lăsată să crească pentru filmările peliculei „Thor: Ragnarok'. Acum, actorul se pregătește pentru un nou film, „Bad Times at the El Royale' și odată cu acesta a venit vremea să apeleze la o o schimbare de look pentrul noul său personaj.

 

Noua barbă a lui Christ Hemsworth este mai mult o mustață cu barbă. Părul lui facial a suferit o modificare cel puțin surprinzătoare, iar actorul a surprins momentele în care s-a produs schimbarea.

 

 

 „Încerc să găsesc look-ul potrivit pentru Bad Times at the El Royale, scris și regizat de Drew Goddard. Am filmat unul dintre primele mele filme cu Drew, acum câțiva ani, numit Cabin in the Woods. Este unul dintre oamenii mei preferați și unul dintre cel mai talentați din această industrie, acest script m-a dat pe spate și filmul va face la fel', a scris actorul în descrierea clipului.

 

Deși la finalul clipului, Chris Hemsworth apare cu mustață și barbă, în fotografiile postate ulterior a dezvăluit că a rămas, în final, doar cu mustața, iar firele de păr din barbă au rămas foarte scurte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare