Homepage  / Vedete străine

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Gestul neașteptat făcut față de invitați

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Gestul neașteptat făcut față de invitați
7

de Roxana Mirea,

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Cei doi actori și-au jurat iubire eternă, în weekend. Ceremonia a fost una discretă, iar invitații au avut de semnat un contract total neașteptat înainte de a participa la nuntă.  

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit 

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Starul din „Avengers”, în vârstă de 42 de ani, și actrița din „Warrior Nun”, în vârstă de 26 de ani, și-au jurat iubire eternă, în weekend. 

Ceremonia foarte discretă – care a avut loc sâmbătă, la o proprietate privată din Cape Cod, Massachusetts – a fost, se pare, un secret foarte bine păstrat, invitații fiind obligați să semneze un contract de confidențialitate și să renunțe la telefoane în timpul ceremoniei, relatează Page Six. 

Se pare că cei doi actori i-au invitat la nuntă pe cei mai apropiați prieteni ai lor și pe cei din familie – printre aceștia numărându-se Robert Downey Jr., Jeremy Renner și Chris Hemsworth. 

Povestea de dragoste dintre Chris Evans și Alba Baptista a fost confirmată pentru ET în noiembrie anul trecut, la doar câteva zile după ce People l-a numit cel mai sexy bărbat în viață din 2022. O sursă a declarat la vremea respectivă pentru ET că cei doi erau deja împreună de peste un an. 

Sunt foarte îndrăgostiți și relația lor este serioasă”, a declarat sursa. „Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră cu toții pe Alba.” 

Pentru cei care nu nu o cunosc pe Alba Baptista, ea este cel mai bine cunoscută pentru serialul ei de pe Netflix, „Warrior Nun”. Pe lângă limba engleză și portugheză, care este limba sa maternă, ea vorbește și spaniola, franceza și germana. 

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Gestul neașteptat făcut față de invitațiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este Alba Baptista, noua iubită a lui Chris Evans 

Primele zvonuri referitoare la faptul că celebrul actor Chris Evans are o relație cu frumoasa actriță Alba Baptista au apărut în ianuarie 2022, dar Evans s-a îndrăgostit mai devreme de vedeta din „Călugărița Războinică”. 

Fanii ar fi observat în toamna anului 2020 că Evans o urmărea pe Instagram pe Alba Baptista, dar ea nu l-a urmărit înapoi până în iunie 2021. Pe de altă parte, au existat, de asemenea, zvonuri că Alba Baptista a petrecut un Revelion în Los Angeles, unii speculând că fotografiile pe care le-a împărtășit pe Instagram ar fi putut fi făcute în curtea lui Chris Evans. De asemenea, s-a speculat că interpretul Căpitanului America a vizitat-o pe Alba în Lisabona, la un moment dat. 

Dacă vă întrebați cum s-au cunoscut Alba Baptista și Chris Evans, se crede că cei doi s-ar fi întâlnit în Europa în timp ce ea filma pentru „Călugărița războinică”, iar el, pentru „The Grey Man”, deși niciuna dintre locațiile de producție n-a coincis una cu cealaltă. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton