; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Avengers   Age Of Ultron   2015

Chris Evans nu îl va mai juca pe Căpitanul America

26 March 2018

Chris Evans a mărturisit că vrea să se retragă din rolul lui Captain America. Actorul a spus că nu plănuiește să nu mai joace în vreun lungmetraj Marvel, după apariția celui de-al patrulea film din seria „The Avengers'/„Răzbunătorii'.

 

Într-un interviu acordat săptămâna trecută pentru publicația „New York Times', Chris Evans mărturisit că nu plănuiește să mai îmbrace costumul lui Captain America după lansarea celui de-al patrulea film din seria „Avengers'.

Actorul se va întoarce pe platourile de filmare Marvel toamna aceasta, pentru a refilma finalul pentru partea a patra a francizei „Răzbunătorii'. Pelicula a fost filmată odată cu „Infinity War' și va avea premiera pe marile ecrane în mai 2019.

„Vrei să te dai jos din tren înainte să te împingă ei din el, a spus Chris Evans, sugerând că preferă să se retragă înainte să se renunțe la el.

Chris Evans i-a dat viață prima oară Căpitanului America în anul 2011, când a apărut primul film din serie, „Captain America: The First Avenger'.

Într-un interviu de anul trecut, și Robert Downey Jr. a vorbit despre posibilitatea de a se retrage.

„Toată lumea îmi spune rolul îmi vine ca o mănușă. De fiecare dată o iau de la început, dar încep mereu având o bază destul de solidă. Nu vreau să eșuez lamentabil cu cele șase sau șapte filme pe care le-am făcut doar pentru că am greșit decizând să mai joc într-unul. Vreau să-mi agăț costumul în cui înainte să devină ceva jenant, a mărturisit acesta.  

 

Pelicula „Avengers: Infinity War' va avea premiera în cinematografe pe 27 aprilie.

 

 

Iată al doilea trailer al filmului „Avengers: Infinity War':

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare