Homepage  / Vedete străine

Chris Evans a confirmat că s-a căsătorit cu Alba Baptista. Primele declarații despre nuntă

Chris Evans a confirmat că s-a căsătorit cu Alba Baptista. Primele declarații despre nuntă
9

de Roxana Mirea,

Chris Evans, în vârstă de 42 de ani, a confirmat că s-a căsătorit cu actrița Alba Baptista. Celebrul actor a făcut primele declarații despre marele eveniment și a fost văzut pentru prima dată purtând verigheta. 

Chris Evans, primele declarații despre nuntă

Chris Evans, în vârstă de 42 de ani, a urcat pe scenă, sâmbătă, la New York ComiCon și a confirmat că s-a căsătorit cu actrița Alba Baptista, în vârstă de 26 de ani. Marele eveniment a avut loc luna trecută. De asemenea, celebrul actor a fost văzut pentru prima dată purtând verigheta, potrivit ET.

M-am căsătorit”, a spus Evans, fericit, în fața mulțimii de la Javits Center. „A fost foarte, foarte bine.” 

Chris Evans și actrița din „Warrior Nun” au avut o ceremonie foarte discretă, care a avut loc la o proprietate privată din Cape Cod, Massachusetts. A fost atât de discret, încât invitaților li s-a cerut să semneze un contract de confidențialitate și să renunțe la telefoane în timpul ceremoniei. 

Dar, în timp ce se afla pe scenă la New York ComiCon, Evans a mai împărtășit câteva vești – el și soția lui a avut parte de două ceremonii de nuntă. 

Am avut un fel de două ceremonii”, a spus el. „Am avut una pe Coasta de Est. Am făcut una în Portugalia. Soția mea este portugheză.” 

Planificarea unei nunți nu este niciodată ușoară, nici măcar pentru celebrități. Iar Evans a recunoscut acest lucru. „Este mult de planificat pentru o nuntă”, a spus el. „Pentru cei care sunt căsătoriți, te solicită foarte mult.” Evans a mai spus că acum, după ce el și soția lui au trecut prin stresul organizării unei nunți, „ne-am bucurat de viață, pregătindu-ne pentru toamnă”. „Este cea mai bună perioadă a anului în acest moment. Acum ne relaxăm, ne bucurăm de viață și reflectăm.” 

Cum s-au cunoscut Chris Evans și soția lui, Alba Baptista

Povestea de dragoste dintre Chris Evans și Alba Baptista a fost confirmată pentru ET în noiembrie anul trecut, la doar câteva zile după ce People l-a numit cel mai sexy bărbat în viață din 2022. O sursă a declarat la vremea respectivă pentru ET că cei doi erau deja împreună de peste un an. 

Sunt foarte îndrăgostiți și relația lor este serioasă”, a declarat sursa. „Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră cu toții pe Alba.” 

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit! Gestul neașteptat făcut față de invitațiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pentru cei care nu nu o cunosc pe Alba Baptista, ea este cel mai bine cunoscută pentru serialul ei de pe Netflix, „Warrior Nun”. Pe lângă limba engleză și portugheză, care este limba sa maternă, ea vorbește și spaniola, franceza și germana. 

Dacă vă întrebați cum s-au cunoscut Alba Baptista și Chris Evans, se crede că cei doi s-ar fi întâlnit în Europa în timp ce ea filma pentru „Călugărița războinică”, iar el, pentru „The Grey Man”, deși niciuna dintre locațiile de producție n-a coincis una cu cealaltă. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton