; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Brown vrea să-i rămână fidel Rihannei

06 November 2012

Cântăreţul de 22 de ani le-a spus apropiaţilor că nici nu se gândeşte să calce strâmb în timpul turneului în care va porni în curând, având în vedere că s-a împăcat recent cu Rihanna, care l-a trimis la plimbare în 2009, după ce acesta a abuzat-o fizic.

Potrivit unei surse citate de HollywoodLife.com, când Brown va pleca în turneu nu va avea de a face cu alte femei. Oamenii cred că despre asta e vorba când pleacă din ţară, însă e exact pe dos'.

Artistul R&B va face turul Europei şi Africii începând de săptămâna viitoare şi speră să primească recenzii sclipitoare pentru concertele sale, de aceea vrea să se concentreze doar pe muzică şi nimic mai mult.

Dacă eşuează la un spectacol, asta o să-i facă praf încrederea în sine, aşa că se concentrează pe partea profesională şi pe a le oferi totul fanilor', a adăugat apropiatul.

Potrivit unor informaţii recente, Chris şi Rihanna plănuiesc să petreacă mult timp la telefon în timpul turneului acestuia, dar nu e exclus nici ca RiRi să i se alăture pentru o porţiune a seriei de concerte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare