; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Brown se teme… de Rihanna

19 July 2012

Chris and Rihanna au flirtrat mult în ultima vreme, dar lui Chris îi e frică să se lase pradă emoțiilor și să înceapă din nou o relație cu RiRi, scrie hollywoodlife.com. O sursă apropiată starului a explicat ce îl reține cu adevărat pe Chris Brown.

Conform acestei surse, există cu siguranță o atracție puternică între cei doi foști iubiți, dar „Chris e sceptic dacă să oficializeze relația sau să se îndrăgostească din nou de ea… totul din cauza trecutului lor'.

Chris a făcut terapie și declară că e cu totul și cu totul un alt bărbat decât cel din 2009, când a bătut-o pe iubita lui Rihanna. Cu toate astea, el nu poate scăpa de comentariile răutăcioase referitoare la acel incident, a mai explicat sursa.

Pe de altă parte, Rihanna își dorește să formeze iar un cuplu cu Chris. Nu rămâne decât de așteptat momentul cheie în care cei doi tineri artiști vor decide dacă le este sau nu bine împreună.

„El chiar o iubește și e adevărat. Nu va înceta niciodată să o iubească, dar de asta a ținut-o la distanță. Pur și simplu nu e sigur cum să procedeze mai departe', a povestit aceeași sursă.

Citește și:

Chris Brown s-a luat la bătaie cu iubitul Rihannei

Rihanna şi Chris Brown au petrecut în acelaşi club

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare