; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chris Brown s-a luat la bătaie cu iubitul Rihannei

15 June 2012

Fostul Rihannei a luat bătaie, săptămâna aceasta, de la rapperul Drake, despre care se zvoneşte că ar fi actualul iubit al cântăreţei, informează Reuters. Cei doi au provocat un scandal uriaş într-un club din New York.

La puţin timp de la ceartă, Chris Brown a postat o fotografie cu bărbia sa, în care fusese lovit de Drake, dar rapperul a şters poza după doar câteva ore.

Cei doi artişti s-au întâlnit miercuri seară în clubul newyorkez WIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de “ofertă de pace”, la masa la care se afla Drake.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, citate de Mediafax, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: “Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!”. Acel mesaj l-a înfuriat pe Brown, care s-a îndreptat spre masa lui Drake, dar rivalul său i-a aplicat rapid o lovitură de pumn.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărţit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat gala premiilor Grammy – agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare