; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chivu visează să pună mâna pe cel mai râvnit trofeu

17 May 2010

Căpitanul naţionalei României este primul conaţional care va juca finala Ligii Campionilor după o pauză de zece ani. „Cobra' Adrian Ilie a evoluat 22 de minute în ultimul act din 2000, FC Valencia – Real Madrid, scor 0-3

Cristian Chivu Chivu a început anul cu un coşmar. Pe 6 ianuarie, în timpul partidei de campionat Chievo – Inter Milano, s-a accidentat grav la cap. Mulţi au vorbit atunci şi de un posibil final de carieră forţat. Dar căpitanul echipei naţionale a României a fost operat şi s-a refăcut miraculos, revenind pe teren după o pauză de numai 77 de zile. Chivu a uitat repede acel coşmar şi a început să aibă numai vise plăcute. Cicatricea rămasă după operaţie şi casca de protecţie sunt ultimele elemente care amintesc de perioada neagră. Între timp, fotbalistul a prins din nou echipa, a dat şi primul gol în tricoul „nerrazzurilor', redevenind jucătorul de altădată la puţin timp de la cel mai mare hop din carieră.

L-a eliminat pe Messi

Dar, mai presus de toate, a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră în returul semifinalei Ligii Campionilor cu maşinăria de fotbal total numită FC Barcelona, condusă de teribilul Lionel Messi. Pe „Camp Nou', Chivu a suferit cea mai dulce înfrângere din carieră (0-1). Inter s-a calificat atunci în finala Ligii Campionilor, unde va întâlni pe Bayern Munchen.

Citiţi varianta integrală în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare