; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chitaristul Steve Vai vine la „România frumoasă”, la TVR 2

30 May 2013

Steve Vai va fi prezent joi, 30 mai, la TVR 2, de la ora 19.00, în direct în emisiunea „România frumoasă'.

Cunoscutul chitarist vă răspunde întrebărilor şi curiozităţilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu şi Andra Gavril, şi va oferi detalii despre turneul care debutează la Moscova pe 6 iunie.

Turneul pe care artistul îl susţine alături de Evolution Tempo Orchestra se încheie pe 25 iunie la Bucureşti, cu un concert în care orchestra simfonică evoluează sub bagheta dirijorului George Natsis.

Cu o carieră solo de aproape 30 de ani, Steve Vai a câştigat până în prezent 3 Premii Grammy şi este cunoscut atât pentru tehnicile revoluţionare de interpretare la chitară şi pentru performanţele solo, cât şi din ipostaza de compozitor şi producător. Sunt de notorietate colaborările cu artişti renumiţi, printre care Frank Zappa, Joe Satriani, Alcatrazz, David Lee Roth, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Meat Loaf şi Motorhead.

Despre „România frumoasă'

„România frumoasă' este un magazin de arte şi industrii care prezintă telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, informaţii din actualitatea culturală. Moderatorii emisiunii – Andra Gavril şi Marius Constantinescu discută ÎN DIRECT cu invitaţii din studio cele mai interesante subiecte şi evenimente din artă plastică, arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare