; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Antrenorii vocea romaniei

Chirilă, Loredana, Smiley și Moga cântă pe scena „Vocea României” vineri seară

08 December 2016

Vinerea aceasta, în semifinala „Vocea României', antrenorii se provoacă la dueluri încrucișate. Teodora Buciu și Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea și Ștefan Roșcovan din echipa Loredana, Alex Mușat și Ramona Nerra din echipa Smiley și Ioana Ignat și Ionuț Trif, reprezentanții echipei Moga, vor lupta săptămâna aceasta pentru un loc în finală.

Bătălia va deveni și mai intensă în această etapă a competiției, deoarece șansele ca un antrenor sau chiar doi să nu aibă niciun concurent în marea finală sunt mari.

antrenorii-vocea-romaniei

În semifinala de vineri, numele antrenorilor vor fi puse într-un bol, iar Pavel Bartoș va extrage unul dintre ele. Antrenorul al cărui nume va fi extras de Pavel va fi nevoit să aleagă un concurent din echipa lui și să provoace unul dintr-o altă echipă pentru duel. În continuare, antrenorul provocat anterior va lansa următoare provocare, iar sistemul se va repeta până când vor rămâne ultimii doi concurenți pe scenă.

Pentru semifinala „Vocea României', Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor părăsi scaunele de antrenori și vor urca pe rând pe scenă. Chirilă va cânta împreună cu Vama cel de-al doilea single de pe următorul lor album, „Ghosts at war', Loredana va cânta melodia „Ziua de azi', Smiley va cânta, în premieră, o piesă dedicată părinților lui, iar Moga împreună cu Robert Toma vor cânta melodia „Cum trăiește lumea bună'.

Vineri seară, din cei opt concurenți, telespectatorii vor alege numai patru, care vor intra în lupta finală pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vineri seara, de la 20:30, vom afla cum s-au provocat antrenorii, care sunt cele patru cupluri de dueliști alese de Tudor, Loredana, Smiley și Moga și ce momente au pregătit concurenții.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Antrenorii de la „Vocea României' i-au ales pe cei opt semifinaliști

Încep show-urile live „Vocea României'. Jurații au ales ultimii concurenți

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare