Homepage  / Seriale

Când începe „Chesapeake Shores”, sezonul 2, la DIVA. Programul de difuzare al serialului cu Meghan Ory și Jesse Metcalfe

Când începe „Chesapeake Shores”, sezonul 2, la DIVA. Programul de difuzare al serialului cu Meghan Ory și Jesse Metcalfe
8

de Andra Stana,

Sezonul 2 din serialul „Chesapeake Shores” vine la DIVA. Noile episoade vor avea premiera în curând. Iată ce se întâmplă în continuare cu membrii familiei O’Brien.

Din 9 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18:00,DIVA a programat câte două episoade din sezonul 2 al serialului „Chesapeake Shores” (co-producție SUA-Canada, 2016-2022). În noua serie de 10 episoade, viețile membrilor familiei O’Brien sunt examinate atent, în lumina revenirii acasă a fetei celei mari, Abby (Meghan Ory, care a fost Scufița Roșie, în serialul „A fost odată ca niciodată”).

În ultimul episod al primei serii, Abby și Trace (Jesse Metcalfe, din „Neveste disperate”) păreau gata să-și dea o șansă, iar Jess (Laci J. Mailey), David (Carlo Marks) și Bree (Emilie Ullerup) încercau să-și rezolve complicatul triunghi amoros. În seria a doua, cele patru generații ale clanului din poveste încearcă să treacă peste neînțelegeri, pentru a sărbători festivalul anual al lampioanelor zburătoare din oraș. Jess plănuiește nunta verișoarei sale cu ajutorul mamei ei, Megan (Barbara Niven), eveniment la care Mick (Treat Williams) este confruntat de un adversar din trecut.

Chesapeake Shores – Season 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În paralel, Bree dezgroapă o capsulă a timpului pe care a îngropat-o în grădină, în adolescență. Iar Trace își găsește cu greu inspirația, pentru a înregistra un album alături de fosta lui iubită, Leigh (actrița și cântăreața Brittany Willacy). Iar când o găsește, succesul pare a-i amenința relația cu Abby. În acest sezon, Jesse Metcalfe își arată din nou talentul muzical: actorul compune muzică de peste 10 ani, dar „Chesapeake Shores” a fost primul proiect în care a avut ocazia să cânte.

Fanii poveștii inspirate de seria de 14 romane scrise de Sherryl Woods – care se autointitulează „Chessies” – trebuie să stea în continuare cu ochii pe DIVA. Din 16 septembrie, povestea continuă cu sezonul cu numărul 3, ceea ce înseamnă alte două episoade difuzate de luni până vineri, de la aceeași oră (18:00).

Citește și:

DIVA aduce pe micul ecran serialul „Chesapeake Shores”. Când începe și care este programul de difuzare

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton