; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole visează la o vacanţă prelungită

05 January 2011

După ce a divorţat de fotbalistul Ashley Cole (30 de ani) şi s-a îmbolnăvit de malarie în 2010, Cheryl Cole (27 de ani) visează să ia o pauză de la carieră pentru a se regăsi, anunţă femalefirst.co.uk.

„Ar fi drăguţ să îmi iau şase luni libere, să mă urc pe un vârf de munte şi să meditez', mărturiseşte cântăreaţa britanică.

Cheryl Cole a mai spus că se gândea să încerce terapia de cuplu, după ce a aflat că soţul o înşală, însă nu poate avea încredere decât în prieteni şi familie, din cauza statutului de persoană publică.

„Mi-a trecut prin cap să facem terapie de cuplu, dar nu am destulă încredere pentru a vorbi deschis despre mine cu un străin. Norocul meu este că am prieteni şi rude la care apelez în astfel de situaţii'.

Deşi a refuzat să facă acest compromis de dragul căsniciei, Cheryl Cole spune că nu a trecut atât de uşor peste problemele din 2010.

„Este mai mult o percepţie. Nimeni nu ştie prin ce am trecut în spatele uşilor închise. Nimeni nu ştie cum m-am simţit când eram pe cont propriu. Desigur că nu am clacat în public. Cine ar face asta?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare