; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole se mută la Los Angeles

01 December 2010

Cântăreaţa britanică (27 de ani) se va muta pe Coasta de Vest a SUA pentru a fi mai aproape de platourile show-ului „The X Factor', creat de Simon Cowell, unde Cheryl va face parte din juriu.

Ea caută cumpărători pentru conacul său din Surrey, în sud-estul Angliei, evaluat la peste 6 milioane de lire sterline. Vedeta a locuit acolo cu fostul ei soţ, fotbalistul Ashley Cole de la Chelsea Londra.

Pe lângă motivele profesionale, tabloide ca The Sun au speculat că Cheryl face acest pas şi pentru a fi aproape de noul ei iubit, dansatorul Derek Hough.

Tatăl vitreg al acestuia a declarat că: „Cheryl vrea să se mute aici, ceea ce e bine pentru Derek. Nu ştiu sigur dacă s-au hotărât să locuiască împreună. E treaba lui'.

Cheryl şi Derek s-au cunoscut când acesta a apărut în videoclipul uneia dintre piesele cântăreţei, „Parachute'. Se spune că artista se simte „îndatorată' pentru ajutorul pe care Hough i l-a oferit în perioada în care divorţul de Ashley Cole, care a înşelat-o în repetate rânduri, încă era în desfăşurare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare