; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole revine la muzică

02 August 2010

Cântăreaţa (membră a trupei Girls Aloud) nu s-a lasat învinsă de malarie şi, aflată în Los Angeles în vacanţă, a intrat din nou în studio pentru a lucra la cel de-al doilea album solo din cariera ei, anunţă femalefirst.co.uk.

Cheryl Cole a fost supusă la începutul lunii iulie unui tratament intensiv după ce a fost diagnosticată cu malarie, pe care fi contactat-o în urma unei călătorii în Tanzania. Artista şi-a anulat din acel moment toate angajamentele pe care le avea, inclusiv cel de jurat la show-ul The X Factor'.

Spre bucuria fanilor, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani se simte din ce în ce mai bine şi a reuşit să zboare cu avionul din Surrey, Marea Britanie (zona în care locuieşte şi în care s-a recuperat în ultimele săptămâni) către Los Angeles, pentru o vacanţă, alături de dansatorul Derek Hough. Ajunsă la destinaţie, Cheryl nu a putut să stea departe de studioul de înregistrări. Totuşi, spune o sursă apropiată, Cheryl este încă departe de a-şi relua programul pe care îl avea înainte de a se îmbolnăvi'.

Urmăriţi aici cel mai recent single al lui Cheryl Cole, Parachute', care face parte de pe primul ei album solo, 3 Words', apărut anul trecut:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare