; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole pregăteşte actele de divorţ

19 February 2010

Surse din anturajul cântăreţei Cheryl Cole (26 de ani), despre care presa tabloidă britanică susţine că ar fi fost înşelată în repetate rânduri de soţul ei, fotbalistul Ashley Cole (29 de ani) de la Chelsea, au declarat că membra trupei Girls Aloud s-a hotărât să divorţeze şi va depune toate actele necesare în câteva săptămâni, relatează celebrityrush.com.

„Cheryl îl iubeşte pe Ashley, el este dragostea vieţii ei, dar nu poate îndura la nesfârşit. A vrut să treacă peste toate infidelităţile lui la un moment dat, până când a auzit despre recentele zvonuri despre alte femei', a spus una dintre prietenele cântăreţei britanice.

De curând, Cheryl şi restul lumii au aflat că fotbalistul de la Chelsea i-ar fi trimis imagini care-l înfăţişau nud modelului Sonia Wild. După ce pozele cu pricina au fost găsite în telefonul blondei, Ashley Cole a declarat că nu au fost trimise de el, ci de unul dintre prietenii săi.

Cheryl şi Ashley Cole sunt de 6 ani împreună şi s-au căsătorit pe 15 iulie 2006. Dacă vor divorţa, cântăreaţa are dreptul la o mare parte din averea fotbalistului, care nu s-a gândit să încheie un contract prenupţial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare