; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole îşi cumpără o casă cu iubitul ei

14 November 2012

Cântăreaţa engleză şi dansatorul Tre Holloway sunt de şase luni împreună şi au decis să se mute împreună în Los Angeles, relatează femalefirst.co.uk.

O sursă a spus: „Au discutat despre posibilitatea de a închiria o casă în Los Angeles, din moment ce apartamentul lui Tre nu este destul de mare pentru amândoi. Cheryl a sugerat că ar fi mai bine să-şi cumpere o casă decât să piardă banii pe chirie.

Amândoi sunt de acord că este destul de devreme, dar în acelaşi timp se iubesc şi deja discută despre căsătorie şi copii. Cheryl a spus că vrea să cumpere ea proprietatea, iar Tre ar putea să contrinbuie la plata ipotecii în următorii ani. Ea şi-a pus avocaţii să facă un contract.'

Cheryl Cole (29 de ani) îşi va împărţi timpul între Marea Britanie şi Statele Unite şi speră să-şi ia o vacanţă în luna martie, după ce termină turneul cu trupa Girls Aloud.

„Deja îşi imaginează că va sta cu câinele ei şi spune că ar petrece mai mult timp în Los Angeles dacă ar avea propria locuinţă', a mai precizat sursa.

Cheryl Cole l-a cunoscut pe Tre Holloway în 2010, la filmările pentru emisiunea „X Factor'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare