; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheryl Cole nu vrea să divorţeze

04 March 2010

Cheryl şi Ashley Cole sunt de 6 ani împreună şi şi-au unit destinele pe 15 iulie 2006.

De câţiva ani încoace, Cheryl Cole (26 de ani) află pe propria piele că viaţa de soţie de fotbalist nu este atât de idilică precum pare la prima vedere. Sătulă până peste cap de infidelităţile lui Ashley Cole (29 de ani), cântăreaţa de la Girls Aloud vroia să pună capăt mariajului în urmă cu două săptămâni. Între timp, s-a decis să-i mai acorde încă o şansă.

Deşi prietenii cântăreţei anunţau, în urmă cu două săptămâni, că aceasta se pregăteşte de divorţ şi refuză să-i răspundă lui Ashley Cole la telefon, se pare că artista britanică s-a răzgândit. Cheryl Cole a fost invadată cu apeluri telefonice şi mesaje text de fotbalist, care o implora să-i mai acorde o şansă. Soţul infidel a fost ajutat în acest demers de mama sa, Sue Cole, câţiva colegi de la clubul Chelsea şi chiar patronul echipei, miliardarul rus Roman Abramovici, care au încercat să-l prezinte ca pe o victimă a circumstanţelor. Drept urmare, Cheryl Cole a început să creadă că şi ea este vinovată pentru destrămarea mariajului, fiind de acord să apeleze la ajutorul unui specialist în terapia de cuplu. Prima sedinţă a fost programată pentru săptămâna viitoare, după ce Ashley Cole se va întoarce din Franţa, unde este tratat pentru o fractură la greznă.

Soţul infidel dă vina pe soacră

Referitor la schimbarea de atitudine a cântăreţei, o prietenă de-a acesteia a declarat: „Cheryl crede că Ashley are dreptul să-şi expună opinia şi înţelege de ce el ar putea să considere că l-a dezamăgit ca şi soţie. În esenţă, începe să accepte că nu doar el este responsabil pentru situaţia la care s-a ajuns. De asemenea, crede că este vulnerabil şi imatur, o victimă uşoară pentru femeile care abia aşteaptă să pună mâna pe el'.

Pe de altă parte, ediţia electronică a tabloidului Daily Mail' anunţa că Ashley Cole îşi învinuieşte soacra, Joan Callaghan. Fotbalistul crede că toate problemele au început în urmă cu doi ani, când mama cântăreţei s-a mutat în casa lor din Surrey, Marea Britanie. Referindu-se la aceasta, Ashley Cole le-a spus prietenilor: „Cum ar putea mariajul nostru să aibă o şansă în asemenea condiţii?'.

Amantele lui Ashley Cole

Ashley Cole şi-a înşelat nevasta cu cel puţin 4 femei. În urmă cu doi ani, acesta a reuşit să-şi convingă soţia să nu pună capat mariajului, după ce s-a aflat că a avut o aventură de o noapte cu coafeza Aimee Walton. Fotbalistul nu a ratat-o nici pe secretara clubului rival Liverpool, Vicki Gough, cu care a ajuns în pat de două ori în toamna lui 2008. Pentru această „scăpare', Roman Abramovici l-a amendat cu 200.000 de lire sterline. Lista cu amantele fotbalistului continuă cu Ann Corbitt, care lucrează pentru guvernul american, tânăra povestind că a avut o aventură sexuala cu Ashley în vara anului trecut. Ultima escapadă a lui Cole, în urma căreia partenera sa de viaţă a decis că e timpul să ia atitudine, o implică pe modelul Sonia Wild. Aceasta pretinde că a primit pe telefonul mobil poze care-l înfăţişau pe fotbalist dezbrăcat. În replica, a trimis fotografii cu ea, însă susţine că doar în glumă. Fotbalistul recunoaşte că a făcut pozele cu pricina, însă spune că nu el i le-a trimis Soniei Wild, ci un prieten căruia i-a împrumutat telefonul.

De la stânga la dreapta: Aimee Walton, Vicki Gough, Ann Corbitt şi Sonia Wild.

Miza divorţului: 22 milioane de lire sterline

În aceste momente de cumpănă, cântăreaţa pare hotărâtă să se concentreze asupra carierei. În schimb, fotbalistul crede că viaţa sa este ruinată. Pe 1 martie, Ashley Cole şi-a ieşit din minţi în clinica din Sudul Franţei la care se tratează, înjurându-i de la balcon pe oamenii şi reporterii adunaţi să-l privească, cărora le-a reproşat că i-au distrus viaţa. „De ce nu mă lăsaţi cu toţii în pace? Sunt aici să mă tratez', a mai spus acesta. Martorii evenimentului spun că Ashley Cole nu mai purta verighetă şi avea o barbă neîngrijită.
Cheryl şi Ashley Cole au o avere estimată la 22.000.000 de lire sterline (aproximativ 24.000.000 de euro), care s-ar putea împărţi în mod egal, din moment ce nu au încheiat un contract prenupţial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare