; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cher uită numele „băiatului” ei

29 October 2010

Cântăreaţa Cher (64 de ani) a recunoscut că are probleme cu decizia fiicei ei de a-şi schimba sexul (pe care nu o înţelege) şi acum admite, în revista britanică „OK!', că uneori îl strigă pe Chaz tot cu vechiul prenume: Chastity.

„Este greu. Încurc prenumele atât de des încât a ajuns să mă înţeleagă şi nu mai spune nimic. I-a trebuit mult curaj pentru a face shimbarea de sex', a explicat cântăreaţa. Chastity Sun Bono s-a născut în 1969 (acum are 41 de ani), în urma relaţiei dintre Cher şi cântăreţul Sonny Bono.

La începutul anilor 90, tabloidele americane anunţau că Chastity este lesbiană, iar în 1995 aceasta şi-a recunoscut public orientarea sexuală, într-un interviu în revista „The Advocate'. Ulterior, a scris două cărţi pe această temă („Family Outing: A Guide to the Coming Out Process for Gays, Lesbians, and Their Families', 1998 „The End of Innocence', 2003).

Anul trecut, Cahstity Sun Bono a devenit Chaz Salvatore Bono, în urma unor tratamente hormonale şi a operaţiei de schimbare de sex.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare