Homepage  / Vedete străine

Cher spune că s-a împăcat cu Madonna. „Am îngropat securea războiului. M-a iertat”

Cher spune că s-a împăcat cu Madonna. „Am îngropat securea războiului. M-a iertat”
11

de Roxana Mirea,

Cher a vorbit despre stadiul în care se află relația ei cu Madonna din prezent. De-a lungul anilor, Cher a făcut mai multe comentarii răutăcioase la adresa Reginei muzicii pop. În turneul ei, „Celebration”, Madonna a inserat o secvență scurtă dintr-un interviu în care Cher spune despre ea că este „rea”.  

Cher spune că Madonna a iertat-o 

Cher insistă că ea și Madonna nu mai sunt supărate una pe cealaltă din cauza a ceea ce au spus una despre cealaltă în trecut, potrivit Entertainment Weekly. 

Într-un interviu recent acordat ziarului Los Angeles Times, Cher a vorbit despre noul turneu Celebration al Reginei muzicii pop. Într-un interviu de arhivă în care Cher și-a numit colega cântăreață „rea”. Acum, cântăreața spune că ea și Madonna nu mai au nicio problemă una ce cealaltă. Cher a spus: „De fapt, îmi place de ea.” 

Deși Madonna „poate fi răutăcioasă”, Cher a spus: „Am îngropat securea războiului cu mult timp în urmă, pentru că eu i-am spus ceva mult mai rău, iar ea m-a iertat. Dar îi dau asta: Nu există nimeni ca ea, care să fi avut urechea lipită de pământ și să fi știut totul înaintea celorlalți. Vreau să spun că știa ce urma să se întâmple și a avut dreptate.” 

Întotdeauna am simțit că acesta a fost cel mai mare dar al ei – faptul că putea cunoaște trend-urile înaintea oricăruia dintre noi”, a adăugat Cher.

Când a fost întrebată cum a numit-o pe Madonna mai rău decât „rea”, Cher a spus: „Căutați”. (În același interviu vechi de zeci de ani, extras din videoclipul turneului retrospectiv, Cher s-a referit la Madonna ca la o „puștoaică răsfățată”).

Comentariile din trecut ale lui Cher despre Madonna au fost deseori interpretate ca fiind înțepături la adresa Madonnei, cel mai recent moment de acest gen fiind o apariție din 2018 la talk-show-ul lui Ellen DeGeneres. Când gazda i-a cerut lui Cher să numească trei artiști cu care ar vrea să facă un duet, aceasta a spus: „Adele, Pink și, um, nu Madonna”. 

Cher spune că s-a împăcat cu Madonna. „Am îngropat securea războiului. M-a iertat”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Turneul Celebration al Madonnei include un video în care Cher o numește „rea” 

După cum se poate vedea în imaginile postate de fani din seara de deschidere a turneului mondial al Madonnei din Londra, spectacolul a prezentat un video care a încorporat imagini de arhivă cu celebrități care vorbesc cu presa despre Regina muzicii pop. În timp ce unele, precum Ariana Grande, au vorbit pozitiv despre Madonna, a existat, de asemenea, o secvență rapidă a unui interviu cu Cher. 

„Este rea”, a spus Cher în filmare, preluată dintr-un interviu vechi de peste 10 ani, difuzat de mai multe ori, în care cântăreața a fost întrebată ce părere are despre Madonna. Acel video a contrastat rapid observația lui Cher cu o filmare în care Ariana Grande o numește pe Madonna ca fiind „dulce”. 

@madonnaculture Cher, Ariana and Beyoncé appear in an interlude of Madonna’s Celebration Tour! Celebration Tour, London, October 14 #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop #cher #arianagrande #beyoncé Celebration Tour by Madonna – MadonnaCulture | TikTok

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton