; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cher se căsătoreşte anul acesta, în luna octombrie

Cher se căsătoreşte anul acesta, în luna octombrie

22 August 2012

Cântăreaţa plănuieşte să se mărite cu Tim Medvetz, fost membru al bandei de motociclişti Hells Angels, într-o ceremonie simplă care va avea loc în Las Vegas.

„Cher şi Tim plănuiesc să sară pe o motocicletă la toamnă şi să plece într-o călătorie care se va sfârşi la o capelă specializată în nunţi din Las Vegas', a spus un prieten al cântăreţei, citat de revista americană „National Enquirer'.

Cuplul plănuia să-şi oficializeze relaţia în 2008, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza programului încărcat al artistei. În cele din urmă, Cher (66 de ani) a fost convinsă de copiii ei să se împace cu Tim Medvetz (42 de ani).

„Aceasta este ultima ei şansă la dragoste şi trebuie să le mulţumească fiilor ei, Chaz şi Elijah Blue.

Cher şi Tim s-au întâlnit în secret şi au reluat lucrurile de unde le lăsaseră. Cher radiază de fericite, iar Tim i-a spus unui prieten: <>'

Cher a mai fost căsătorita de două ori, cu cântăreţii Sonny Bono (în perioada 1963 – 1975) şi Gregg Allman (1975 – 1979).

Tim Medvetz este fost membru al bandei de motociclişti Hells Angels şi a escaladat recent Muntele Everest pentru a doua oară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare