Homepage  / Vedete străine

Cher și iubitul cu 40 de ani mai tânăr, săruturi pătimașe pe covorul roșu de la Cannes. Cum a cucerit-o Alexander Edwards

Cher și iubitul cu 40 de ani mai tânăr, săruturi pătimașe pe covorul roșu de la Cannes. Cum a cucerit-o Alexander Edwards
10

de Cristina Țapu,

Cher, în vârstă de 78 de ani, a furat toate privirile la Gala amfAR 2024 de la Cannes, dar nu datorită ținutei pe care a purtat-o, ci faptului că a apărut pe covorul roșu alături de iubitul cu 40 de ani mai tânăr. Mai mult decât atât, cei doi nu au ezitat nici măcar preț de o clipă să se sărute în fața camerelor de filmat.

Cher, săruturi pătimașe pe covorul roșu cu iubitul Alexander Edwards

Actrița din „Mamma Mia: Here We Go Again” a apărut pe scenă într-o rochie neagră mulată și o haină de blană neagră la gala amfAR, un eveniment anual dedicat strângerii de fonduri pentru cercetarea în domeniul HIV și SIDA.

Photocall du gala de l’amfAR 2024 à l’Hôtel du Cap-Eden-Roc, AntibesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cher a furat toate privirile pe covorul roșu, unde s-a afișat la brațul iubitului mai tânăr cu 40 de ani. Cei doi s-au sorbit din priviri, iar la un moment dat s-au sărutat cu patos, în fața camerlor de filmat, semn că nu acordă prea multă atenție privirilor răutăcioase. Cher și Alexander Edwards formează un cuplu din anul 2022 și par să fie mai îndrăgostiți ca oricând, în ciuda diferenței imense de vârstă dintre ei.

În timpul unei apariții la emisiunea The Jennifer Hudson Show pe 1 mai, artista în vârstă de 78 de ani a discutat despre abordarea sa în ceea ce privește relațiile amoroase.

În discuția cu gazda Jennifer Hudson, Cher a dezvăluit că se simte „foarte timidă” atunci când nu este în mediul său profesional și că întâmpină dificultăți în interacțiunile cu bărbații. A adăugat că mulți bărbați de vârsta ei sunt, de asemenea, timizi în prezența ei, ceea ce a determinat-o să se simtă atrasă de cei mai tineri.

„Motivul pentru care ies cu bărbați tineri este pentru că bărbații de vârsta mea sau mai în vârstă, ei bine, acum sunt toți morți, dar înainte pur și simplu niciodată, erau întotdeauna îngroziți să se apropie de mine, iar bărbații mai tineri erau singurii care [au făcut-o. ],” a povestit Cher.

Cher, o carieră impresionantă în muzică și cinematografie

Născută în California în 1946 ca Cherilyn Sarkisian, viitoarea divă a început să-și croiască drumul spre faimă în anii ’60, formând un duo muzical iconic cu partenerul ei de viață, Sonny Bono. Cu hituri precum „I Got You Babe”, „The Beat Goes On” și „Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, Cher și Sonny au devenit rapid unul dintre cele mai populare cupluri muzicale ale acelor vremuri, captivând atenția publicului.

După desființarea parteneriatului muzical și a căsătoriei lor, Cher și-a continuat cariera solo cu un succes impresionant. În anii ’70, a lansat o serie de albume care au consolidat poziția sa în industria muzicală, cu hituri precum „Gypsies, Tramps & Thieves” și „Half-Breed”. Dar a fost albumul „Believe” din 1998 care a adus o renaștere uluitoare în cariera sa, cu hitul care dă numele albumului transformând-o într-un star la nivel mondial.

În timp ce muzica a fost mereu un pilon al carierei sale, Cher a cunoscut și succes în lumea filmului. De la debutul său cinematografic în „Good Times” (1967) la roluri memorabile în filme precum „Mask” (1985), pentru care a primit un premiu Oscar pentru cea mai bun actriță, și „Moonstruck” (1987), care i-a adus un alt premiu Oscar, Cher a demonstrat o versatilitate extraordinară și o capacitate incredibilă de a se reinventa constant.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton