; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vertical_artwork_resize_resize

“Chemarea inimii”, cu Ana Layevska şi José Luis Reséndez, de astăzi, la Acasă

18 February 2014

Chemarea inimii' (Dama y obrero'), noua telenovelă cu Ana Layevska şi José Luis Reséndez în rolurile principale, începe astăzi la Acasă şi va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 17.30.

[Not a valid template]

Protagonista Ana Layevska (“Lola”, “Legături riscante”, “Iubire blestemată”) a fost nominalizată la premiile People en Español 2013, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal. Ana s-a bucurat din plin de rolul său din “Chemarea inimii”, pentru care spune că s-a întors pe platourile de filmare din Mexic.

Ignacia este o femeie cu personalitate puternică. Lucrează într-o mare firmă de construcţii, al cărei patron este chiar iubitul ei, Fabian. Ea se îndrăgosteşte de Pedro, unul dintre angajaţii săi şi nu ţine cont de prejudecăţile societăţii. La un moment dat, Ignacia este nevoită să renunţe la iubirea lor pentru că află un mare secret care îi schimbă complet viaţa”, a povestit Ana Layevska.

Partenerul său de la filmări, José Luis Reséndez, a dezvăluit că scenariul are la bază un triunghi amoros.

Toţi oamenii au nevoie să se regăsească în personaje, să iubească, să urască, să plângă sau să sufere odată cu ele, iar această telenovelă are toate ingredientele unui proiect foarte reuşit”, a spus José Luis Reséndez.

Cât despre personajul său şi experienţele trăite la filmări, protagonistul are numai cuvinte de laudă şi spune despre iubita sa din telenovelă că este “o adevărată actriţă”.

“Pedro este un om muncitor, onest, care îşi iubeşte foarte mult familia şi se îndrăgosteşte nebuneşte de Ignacia, o femeie extraordinară”, a mai spus José Luis Reséndez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare