; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheloo şi a dislocat umãrul în ultima zi de preselecţii la X Factor

Cheloo şi-a dislocat umărul în timpul audiţiilor „X Factor”

16 July 2013

În ultima zi de audiţii pentru cel mai nou sezon X Factor, emisiune ce va putea fi urmărită din toamnă, la Antena 1, cel mai exigent membru al juriului, Cheloo, şi-a dislocat umărul şi a ajuns direct la spital.

Cântăreţul a vrut să facă stage diving, un salt în mulţime practicat des de vedetele rock, însă aceştia nu au reuşit să susţină greutatea rapperului, Cheloo ajungând direct la spital. Timp de trei săptămâni, Cheloo nu îşi va putea folosi braţul drept, însă juratul a trebuit să ducă până la capăt ziua de audiţii.

“Mă simt ca moartea-n corset, va trebui să ţin coasa cu stânga, să mă sprijin”, a declarat Cheloo la întoarcerea pe scena X Factor.

Pe parcursul audiţiilor cu juriul, sute de tineri talentaţi s-au prezentat la Palatul Copiilor, la prima etapă de selecţie a talentelor din show-ul X Factor. După etapa audițiilor, urmează tabăra de pregătire.

Toți cei care au primit un răspuns afirmativ din partea juraților (Cheloo, Delia şi Dan Bitman) vor intra într-un cantonament de trei zile la București. Concurenţii vor avea parte de pregătire, dar și de teste, la finalul cărora vor rămâne 24 de semifinaliști.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare