; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheloo, la un pas să izbucnească… în lacrimi

04 November 2012

Imposibilul pare să se întâmple la X Factor! I-a taxat pe concurenţi cu fel de fel de replici acide, i-a trimis acasă fără menajamente şi le-a spus adevărul brut în faţă, fără a schiţa niciun semn de emoţie. Nimeni şi nimic nu părea să ajungă vreodată să-l sensibilizeze pe Cheloo, aparent cel mai dur dintre juraţii X Factor. Duminica aceasta, în Judges Home Visit, Cheloo lasă garda jos! Doi concurenţi au reuşit să-l emoţioneze aproape până la lacrimi.

În audiţii, Dan Bittman a luat pe toată lumea prin surprindere când nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Ioan Man, concurentul nevăzător aflat acum la un pas de a intra în etapa galelor live, a fost cel care l-a impresionat atât de puternic pe juratul X Factor, nu numai cu vocea sa, ci şi cu forţa cu care reuşteşte să se bucure de viaţă. Până acum, singurul dintre juraţi care nu şi-a arătat emoţiile a fost Cheloo, însă Cheloo este foarte imprevizibil. Nimeni nu se aştepta să-l vadă acum atât de emoţionat, iar unul dintre concurenţii care a făcut imposibilul să se întâmple a fost din nou Ioan Man, de această dată alături de Natalia. Dacă în etapa audiţiilor poliţista Natalia a vrut să-l pună pe Cheloo la pământ la propriu, de această dată a reuşit. Metoda a fost însă una inedită şi nu a avut nicio legătură cu vocea.

Cred că am să vă pun sticlă pisată în pantofi pentru că voi doi cumva îmi arătaţi că sunteţi buni. O bucată din mine încearcă să omoare întotdeauna partea bună. Consider că nu este necesară decât în foarte puţine momente din viaţă', le-a spus Cheloo.

Duminica aceasta, Cheloo îi va confrunta pe cei doi cu un test incredibil, o încercare la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Felul în care au reacţionat concurenţii este însă uimitor. Nu rataţi duminică, de la 20.30, o ediţie incendiară X Factor!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare