; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheloo face critici dure la audiţiile “X Factor”

13 August 2012

Cheloo nu se dezminte şi îşi păstrează imaginea de băiat rău şi în noul sezon al show-ul X Factor', care va începe din toamnă la Antena 1.

Suna de parcă te-a epilat cineva cu forţa' sau Ştii ce aş face eu cu 200.000 de euro? Aş emigra într-un loc unde să nu te pot asculta' sunt doar două dintre aprecierile acide pe care Cheloo le-a făcut la adresa concurenţilor care s-au prezentat la audiţii.

De la 16 la 69 de ani, români, greci, israielieni sau chiar din Republica Dominicană, mai înzestaraţi sau mai puţin, concurenţii care s-au prezentat la audiţiile X Factor' nu au scăpat de remarcele mai mult sau mai puţin acide ale celor trei juraţi, îndeosebi de cele ale lui Cheloo care nu s-a sfiit să întrebe o concurentă dacă s-a gândit la o carieră în streaptease.

Audiţiile X Factor' s-au încheiat după un lung periplu prin toată ţara în căutarea concurentului care va merita să devină următorul super star al României. În mai puţin de două săptămâni concurenţii selectaţi în etapa audiţiilor vor da din nou piept cu juraţii X Factor', în tabăra de pregătire, una dintre cele mai solicitante etape ale concursului.

Pe parcursul a trei zile de foc concurenţii vor avea parte de antrenamente vocale şi de lecţii de coregrafie, iar la finalul fiecărei zile vor trece printr-o probă eliminatorie, astfel că după cele trei zile vor rămâne cei mai buni 24 de concurenţi, împărţiţi în cele trei categorii de concurs: sub 25 de ani, peste 25 de ani şi grupuri.

Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificilă. Din judecători, cei trei se vor transforma în mentori şi vor avea de îndrumat câte o grupă de concurenţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare