; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_4137

Cheloo, al doilea jurat care folosește maneta la iUmor: „Am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el!”

11 October 2019

Regulile s-au schimbat în cel de al șaptelea sezon al emisiunii de umor de la Antena 1. Concurenții vor avea parte de o surpriză la iUmor: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon! 

Mihai Bendeac a fost primul dintre jurați care a apelat la manetă pentru a-l împiedica pe Daniel Farcaș, extraterestrul de la iUmor, să revină în următoarele sezoane. În ediţia din aceastã searã, a venit rândul lui Cheloo să ajungă la capătul răbdării și îl blocheze pe un concurent. Deși a primit chiar și pălincă din partea acestuia, juratul nu a putut rezista până la finalul numărului. Contrar aparențelor, Cheloo nu a fost atât de deranjat de momentul de pe scenă, cât de reacția colegilor săi din juriu.

Faptul că acest om a părăsit iUmor i se datorează lui Mihai Bendeac! Și Deliei! Dacă e să fiu corect, actul a fost sub orice critică, pot să spun că am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el', a motivat juratul alegerea făcută. Care a fost momentul care i-a stârnit juratului o astefl de reacţie, telespectatorii vor putea urmãri în aceastã searã, de la 20:00, în cel mai nou episod iUmor, la Antena 1. 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor', creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia 'iUmor', va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare