; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cheloo

Cheloo a fost scos din minţi de un concurent X Factor

22 October 2012

Ediţia de aseară X Factor le-a adus telespectatorilor un Cheloo pe care se aşteptau de mult să îl vadă. Deşi a surprins până acum la X Factor prin calm şi un limbaj cuminte', juratul X Factor a avut seară o reacţie foarte vehementă la adresa unui concurent care a venit pe scena X Factor cu intenţia de  a cânta manele.

Deşi concurentul s-a apărat, spunând ca manele cantate de el sunt puţin rockerite', Cheloo nu a fost de înduplecat şi a părăsit sala de audiţii spre surprinderea tuturor.

Cheloo şi-a argumentat decizia şi a părăsit sala: Hai să îţi spun o treabă, tu te vrei un reprezentant al noii generaţii, un mare star şi, practic, apelezi la nişte tertipuri jenante şi la o atitudine foarte proastă. Copiii s-ar putea să tragă concluzia că ceea ce faci tu e bine. Nu încerca să fii ceea ce nu eşti. Cântă o manea! Am să plec mai devreme!', a spus Cheloo înainte de a părăsi sala.

plecare-cheloo

Picture 1 of 2

Ceilalţi doi juraţi nu au fost la fel de vehemenţi, însă concurentul nu a primit încă un verdict. În ediţia din această seară, Cheloo revine în sală, iar concurentul îşi primeşte verdictul, însă un alt candidat la marele premiu în valoare de 200.000 de euro reuşeşte să îl scoată din minţi pe Cheloo, care, de această dată nu va mai părăsi sala, ci îl va scoate pe concurent afară în şuturi'.

Motivul, precum şi întreaga secvenţă din timpul audiţiilor vor putea fi văzute în această seară de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare