; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au plecat de la Pro TV

18 June 2014

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au renunţat la emisiunea “MasterChef” (Pro TV) şi vor juriza la Antena 1 cooking show-ul “Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”, anunţă Antena 1.

Cei trei vor dezvălui publicului ce se ascunde de fapt în bucătăria unui restaurant şi îi vor fierbe la foc mic pe toşi cei care vor intra în competiţie.

Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor

Tot ceea ce aţi văzut până acum a fost floare la ureche. În această toamnă vom dezlănţui Infernul Bucătarilor şi asta pentru că un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum', a declarat Chef Sorin Bontea.

Dacă până acum aveaţi impresia că suntem duri, staţi să vedeţi ce urmează de acum încolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joacă, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă. Este un câmp de luptă, unde cel mai bun şi cel mai puternic câştigă' spune Chef Cătălin Scărlătescu.

Hells Kitchen înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în Ulise': Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!'. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor', a declarat Chef Florin Dumitrescu.

Mai multe detalii despre formatul “Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor”:

Hells Kitchen este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, Hells Kitchen a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen. Creatorul formatului Hells Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionaţilor de cooking şi bucătarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Cei selectaţi să intre în această competiţie, vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii. Înscrierile pentru preselecţiile Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor au început deja.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare