; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite luni, 27 februarie 2017 (9)

Chefii Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea își schimbă look-ul la „Chefi la cuțite”

27 February 2017

Chef Bontea s-a coafat, chef Dumitrescu are bucle blonde, iar chef Scărlătescu și-a lăsat părul să crească. Oricât de ciudat ar suna, asta se întâmplă în această seară la „Chefi la cuțite'.

 Vezi galeria foto >

Totul face parte dintr-un pariu pe care cei trei jurați îl fac în emisiune. Astfel, cine pierde pariurile puse cu privire la farfuriile ce urmează să fie degustate, trebuie să jurizeze cu perucă.

Așa se face că telespectatorii Antena 1 vor râde cu lacrimi luni seara, de la 20.30, când vor vedea cum pun în practică cei trei chefi aceste pedepse. Lui chef Cătălin i se pare chiar că seamănă cu Manole, concurentul din echipa sa din primul sezon, atunci când își va pune o perucă neagră, cu părul aproape explodat. La fel de amuzați vor fi cei trei și când chef Florin va alege să poarte o perucă blondă, care-l face să semene, după cum remarcă ceilalți, cu o bunicuță.

Ce reacție vor avea concurenții care vor veni la jurizare în fața unor astfel de schimbări de look rămâne de văzut luni, de la 20.30, la „Chefi la cuțite'.

Citește și: 

Modificări la Pro TV: „Masterchef' va fi difuzat doar marţea, după 22.00!

INTERVIU ALTFEL | Florin Dumitrescu (Antena 1) este fan Jon Snow

Pacha Man și Don Baxter au surprize pentru jurații de la „Chefi la cuțite'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare