Homepage  / Vedete româneşti

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întrec iar la gătit! Cei trei jurați „MasterChef” și Gina Pistol au o nouă emisiune pe Voyo

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întrec iar la gătit! Cei trei jurați „MasterChef” și Gina Pistol au o nouă emisiune pe Voyo

de Vasilica Rogozanu,

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la cratiță în „MasterChef: Restul e plăcere”, disponibil pe Voyo. Află tot ce trebuie să știi despre această nouă emisiune.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pentru o nouă competiție culinară

Din 16 octombrie, îi vom putea vedea din nou în acțiune, la cratiță, pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Tot ce trebuie să știi despre emisiunea „MasterChef: Restul e plăcere”, de pe Voyo.

După ce, în trecut, i-am văzut înfruntându-se pentru amulete la „Chefi la cuțite”, acum Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu gătesc și se iau la întrecere odată cu lansarea emisiunii „MasterChef: Restul e plăcere”, pe Voyo. Pentru a ne demontra cum putem evita risipa alimentară, celebrii chefi vor găti cu ingrediente rămase de la concurenții „MasterChef”.

„Cu toții credem că pentru a pregăti un preparat demn de MasterChef avem nevoie de ingrediente, produse sau ustensile sofisticate. Ei bine, nu! Începând din 16 octombrie, pe Voyo, cei trei chefi simpatici ne vor arăta cum putem crea preparate delicioase cu ceea ce avem la îndemână în bucătărie.

Ei se vor întrece, invitatul special va gusta, iar un singur chef va câștiga! Totuși, MasterChef – Restul e plăcere nu este doar despre competiția intensă dintre ei, ci mai ales despre cum putem reduce risipa alimentară, despre responsabilitatea față de resursele planetei și grija pentru mediul înconjurător”, a spus Gina Pistol.

Printre invitații care vor gusta preparatele chefilor se numără influencerul Selly, sportiva Ana Maria Brânza și cântăreața Erika Isac.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton