Homepage  / Televiziune

Chefi la cuțite: ultima confruntare din sezonul 12. Se aleg semifinaliștii

Chefi la cuțite: ultima confruntare din sezonul 12. Se aleg semifinaliștii
11

de Redactia Tvmania,

În această seară, de la 20:30, la Antena 1 urmează cea din urmă confruntare culinară între echipe din sezonul 12 „Chefi la cuțite”. Este ediția în care se anunță numele semifinaliștilor – iar echipa care va câștiga battle-ul acestei seri va intra integral în Semifinală.

Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 12

Doar nouă concurenți din cei 12 rămași în concurs se califică în etapa superioară – ceea ce înseamnă că urmează o seară grea, cu trei eliminări. Juriul va pune şi mai multă presiune pe ei – Federaţia Naţională a Degustătorilor Autorizaţi, ceea ce înseamnă că există printre ei chefi bucătari, somelieri şi experţi în dulciuri, un juriu cum nu se poate mai potrivit pentru această ultimă confruntare.

Pentru a 12-a oară, ultima bandă a sezonului 12 va fi cea care va trasa trecerea de la confruntări la semifinală, una de mare intensitate pentru toţi, indiferent de culoare.

federatia-nationala-a-degustatorilor-autorizatiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Care dintre cei trei chefi își va vedea toți concurenții în Semifinală, cine va părăsi competiția, dar şi cine sunt semifinaliştii sezonului 12, telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Dan Dumitru Ursit (Ursu), eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 12

Echipa lui Chef Dumitrescu a mai pierdut un concurent. Totul s-a întâmplat în ediția cu numărul 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Dan Dumitru Ursit (Ursu) a fost eliminat, după ce a obținut cel mai mic punctaj la duel.

Florin Dumitrescu s-a supărat și i-a explicat concurentului unde a greșit și de ce combinația aleasă de el nu a fost una bună. „Am cedat!”, a zis Raluca, atunci când a aflat cât de aproape a fost de eliminare.

„E trist că ne părăsește”, a recunoscut Ioana Dehelean.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton