; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

79F80BD7 F9A1 4275 85E9 A9E7F1B5357A

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu cel de-al șaptelea sezon, din 9 și 10 septembrie

26 August 2019

Așteptarea a luat sfârșit, căci pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât întrejurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar și la premiul de 30.000 de Euro.

'Vreau ca prima farfurie de pe bandă fie de fine-dining!', exclamă chef Florin Dumitrescu entuziasmat. Înmod evident, cei trei maeștri ai gastronomiei vor începetachinările legate de clasamentul sezoanelor de pânăacum. Fruntaș cu trei victorii până în acest moment, chef Sorin Bontea intră fără emoții într-o nouă luptă culinară, convins că și sezonul acesta va fi al lui. Juratul este urmatîn clasament de chef Florin Dumitrescu, ce a reușit -şiadjudece două finale, în vreme ce, chef Scărlătescu, are înpalmares un singur știg. Așa se face că rivalitateadintre chefi va continua încă din primul moment.

Și de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu șiCătălin Scărlătescu vor avea ocazia să lucreze la strategiile de joc din prima ediție a sezonului, pentru căbatăliile culinare repun în miză amulete valoroase, ce vorputea fi folosite în confruntările pe echipe. Cuțitul de aur, cel mai râvnit element al sezonului trecut, își păstreazăimportanța și în cel de-al șaptelea sezon al show-ului, căci fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouăocazie unică pentru candidați. Cei mai talentați dintreaceștia ar putea ca printr-un singur preparat excepționalsă primească un pașaport de trecere direct în echipa unuiadintre cei trei chefi.

În cel de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite, maeștriibucătăriei caută rețete cu un gust fără cusur, dar și un plating inovativ, rețete care să se diferențieze și care să le confirme faptul că bucătarul din spatele ușilor are sarea șipiperul necesare unei lupte 'la cuțite', dar și îndeajuns de talentat pentru un 'cuțit de aur'. Personaje care vor face deliciul telespectatorilor, bucătari talentați, poveștiemoționante de viață, sau pasionați de gastronomie ceau trecut granițele pentru a se înscrie în acest show, toate vor face parte din arena culinară a sezonului 7Chefi la cuțite, din 9 și 10 septembrie, de la 20:00, peAntena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare