; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite (1)

Schimbări în grila Antenei 1. Când va fi difuzată finala „Chefi la cuțite”

15 December 2020

Marea finală a sezonului 8 „Chefi la cuțite' bate la ușă.

Deși postul de televiziune anunțase anterior că finala va fi difuzată marți, 15 decembrie, aceasta a fost mutată și va fi transmisă de Antena 1 miercuri, 16 decembrie de la ora 20.30. 

 Într-un an atipic, și filmările acestui show au fost neobișnuite. Întrerupte de pandemie și reluate imediat după încheierea stării de urgență, echipa a reușit să aducă pe micile ecrane cei mai pricepuți concurenți de până acum, de altfel Cătălin Scărlătescu mărturisește că:

  • „Ștacheta a fost ridicată foarte sus' și de acord cu el a fost și Sorin Bontea: „Sezonul 8 a ridicat mult standardul în ceea ce privește farfuriile pe care echipele le pregătesc în etapa confruntărilor'. Florin Dumitrescu a fost atât de implicat încât, spune el: „Simt că mi-am lăsat o parte din viață aici. A fost unul dintre cele mai intense sezoane pe care le-am filmat vreodată', au povestit cei 3 Chefi în exclusivitate pentru TVmania. 

Din 3 noiembrie echipa emisiunii filmează deja pentru sezonul 9 al emisiunii. Noul sezon va aduce și o serie de schimbări. 

Cum toată lumea știe, această nouă perioadă de filmări vine cu o premieră: sarcina Ginei Pistol. Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei’.

Pe lângă rolul de coprezentator, Speak devine și personajul care satisface toate curiozitățile celor de acasă.

Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări’, a declarat Speak.

       Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare