; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Florin Dumitrescu   proba amuleta

„Chefi la cuțite”, ediția din 7 iunie 2021. Ce concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a fost eliminat

08 June 2021

Florin Dumitrescu a primit o veste neașteptată în ediția de luni, 7 iunie 2021. După al 15-lea duel de la „Chefi la cuțite', juratul a pierdut un concurent.

De această dată, Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul, motiv pentru care echipa verde și cea albastră au intrat la duel. La finalul acestuia, concurentul care a obținut cel mai mic punctaj a părăsit competiția.  

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 7 iunie 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 9

După ce au intrat la duel, echipa verde și cea albastră au primit o temă de gătit pe care chiar și chefii au descris-o ca fiind extrem de grea. Aseară, fiecare duelist a tras un bilet la sorți, pe care era scris un număr.

În ordine, fiecare a ales pentru un adversar trei ingrediente din lista anunțată de Irina Fodor, ce au fost apoi „reciclate' în preparate gustoase: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele, la fel de surprinzătoare. Apoi, concurenții s-au apucat de gătit.

După fiecare preparat degustat, chefii au acordat note și farfuria cu cele mai puține puncte a dus la eliminarea unui concurent.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat, pe lângă gust și aspect, și modul în care cele trei ingrediente impuse au fost „reciclate' în mod creativ.

O farfurie care i-a impresionat cu adevărat a fost cea pregătită de Cătălin Amarandei, motiv pentru care acesta a fost răsplătit cu o notă mare. La fel de bine s-au descurcat și Rikito Watanabe, Florin Revesz sau Elena Matei, „omulețul ambițios' care l-a impresionat din nou pe Cătălin Scărlătescu'.

La final, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite' au mai rămas doar Victorina Matveev și Ciprian Antone. Și fiindcă a obținut șapte puncte, cea mai mică note dintre toate, concurentul din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a fost eliminat, în ediția 44 din sezonul 9, difuzată în data de 7 iunie 2021.

Emisiunea „Chefi la cuțite' sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare