; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Chefi la cuțite”. După eliminarea de marți seară, Sorin Bontea mai are 4 oameni în echipă

„Chefi la cuțite”. După eliminarea de marți seară, Sorin Bontea mai are 4 oameni în echipă

05 April 2017

Cea de-a doua confruntare pe echipe a inflamat spiritele în bucătăria de la „Chefi la cuțite'. Cei trei jurați, fiecare hotărât să câștige, a avut momente în care aproape că și-a pierdut cumpătul: dacă chef Scărlătescu a protestat la auzul votului invitaților de la jurizare și a ținut să audă chiar de la ei de ce l-au depunctat, chef Bontea nu a avut o seară reușită deloc pentru că a mai pierdut un om.

După Gemelina, Cosmin Dan din echipa verde a fost cel care marți seară a plecat acasă, lăsându-l astfel pe chef Sorin cu numai patru concurenți în echipă.

 Vezi galeria foto >

Meniul românesc de marți seara le-a oferit concurenților și celor trei chefi ocazia să pregătească farfurii din diverse zone ale țării. Echipa mov condusă de chef Scărlătescu a primit Oltenia, echipa verde a lui chef Bontea Ardealul, iar echipa portocalie a lui chef Dumitrescu Moldova.

Jurizarea specialiștilor invitați la această probă a iscat ceartă între cei trei chefi, astfel că a fost nevoie de intervenția Ginei și de o pauză pentru clarificări. Nici în rândurile concurenților spiritele nu au fost mai calme, pentru că apar primele conflicte, nervii întinși la maximum dau în clocot și scot la iveală comportamente necontrolate, presiunea îi face pe unii să-și iasă din fire.

Angie a fost în pragul colapsului la proba individuală, de duel, când s-a pierdut și i-a acuzat pe toți că vor să o saboteze.

Roxana ajunge și ea la cuțite cu Puiu, colegul ei de echipă, astfel că următoarele probe se anunță a fi de-a dreptul tensionate.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare