; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_8657

„Chefi la cuțite”. Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, printre invitaţii speciali de astăzi

16 March 2021

Aseară, amuleta i-a revenit lui chef Florin Dumitrescu. Reţeta de melci ce a stat la baza poveştii sale de iubire cu soţia sa i-a adus chef-ului şi un avantaj consistent. „Poți bloca concurenții uneia dintre echipe: jumătate de echipă minus 1 egal număr de concurenți blocați', așa sună avantajul pe care îl aduce amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite'.

Ca să îl câștige, cei trei titani ai bucătăriei au scos așii din mânecă și au pregătit rețete cu totul și cu totul speciale. O mare surpriză a ediţiei de aseară a fost Rodica Popescu Bitănescu, care i-a încântat pe chefi cu o retetă cu totul şi cu totul specială: mâncărică de chifteluțe marinate, servită cu piure și spanac.

Audițiile pe nevăzute continuă și în această seară cu o ediţie dedicată fenomenelor speciale. Ca niciodată, chefii vor fi asaltaţi de combinaţii de concurenţi la dublu, însă deciziile se vor lua individual. Amuleta le va pune la încercare din nou inventivitatea si răbdarea chefilor, iar concurenţii le vor întrece orice aşteptare.

Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu îşi vor face apariţia în platoul Chefi la cuţite, costumaţi în Dumnezeu şi Încornoratul, declarând

„E prima oară când ajungem în bucătărie, şi împreună şi separat!'. Preparatul lor va fi unul în ton cu tema: Omleta de Apoi – „o omletă după care poţi să declari <>'.

Un alt cuplu celebru, fraţii vloggeri Vlad şi Cristi Munteanu, se va prezenta în aceasta seară la audiţiile pe nevăzute şi va face o mărturisire de zile  mari:

„Nu gătim acasă niciodată. Am încercat o dată să fac un preparat mai sofisticat, numit cereale cu lapte, şi aproape am dat foc la casă!'.

Dacă vor reuşi sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, într-un nou episod Chefi la cuțite

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare